Skocz do zawartości

[Odrzucone] ADMIN poprawiony link gt

Udostępnij

WolfTeam

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: WolfTeam
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem pomocnym graczem a także spędzam dużo czasu na serwerze, Ogólnie to chciałbym pomóc ponieważ na serwerze jest dużo dzieci które się tylko przekrzykują a jak nie ma admina aktywnego to jest przedszkole.
Doświadczenie w adminowaniu: Administrator na serwerach takich jak ( U szwagrów,csporobieni)
Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Weekendy 8-24 W tygodniu 8-12, 18-24
Link GT:  https://www.gametracker.com/player/ArenaSkilla.pl WolfTeam/185.30.124.110:30040/

Znajomość SM: 5/10 W poprzednich podaniach zrobiłem błąd ponieważ, nie doczytałem regulaminu za co przepraszam i jest już to poprawione.
Link do profilu Steam:  https://steamcommunity.com/profiles/76561198942355228/  Konto nowe ponieważ zapomniałem e-mailu do maina i niestety przepadło  
Mikrofon: Sklejony na Silvertejpa ale działa
Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Oczywiście

Aktywność poprawiłem ale pełnych 24 nie zrobiłem ponieważ najzwyczajniej w świecie chcę się sprawdzić :P

Jestem na nie dlaczego ? Np była sytuacjia gdy ja lub ciosek bez mutacji upominamy graczy bo. Mamy do tego prawo a on do cioska admina mikro po mutacji no raczej tak nie powinien mówić admin do admin jeżeli on będzie miał tego.Admina. 2 powód od godziny 2 w nocy nabiał sobie aktywność stając w miejscu i używając komendy +right 

-kultura

1305589716_banernaforum.thumb.png.c7a5d55abac99a4d89c21a940365d8d6.png

• Haha! 1

@ ViGo  Jeżeli nie wiesz co było z tą aktywnością to nie sugeruj się odpowiedzią rajka :") . Jeżeli bym tak nabijał aktywność to myśle że dostał bym już bana :D

@Matt_eusz Jeżeli oni  mutują i upominają każde dziecko które się odezwie bez mutacji a sami nie mają mutacji i nadużywają mikrofonu nie na temat gry to i ja pośmieję sie z nich.

Edytowane przez WolfTeam

5 minut temu, WolfTeam napisał:

@Matt_eusz Jeżeli oni  mutują i upominają każde dziecko które się odezwie bez mutacji a sami nie mają mutacji i nadużywają mikrofonu nie na temat gry to i ja pośmieję sie z nich.

smiejesz sie z adminow ktorzy musza upominac o tym ze nie moga rozmawiac bez mutacji i ty chcesz mnie admina? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności