realfejmior Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 szef wszystkich szefow szefostwa - @ Pawel mega super osoba dala mi unbana MODERATORZY @ 7days -nigdy z nim nie mialem zadnego kontaktu wiec nie mam zdania sorry seven ale mysle ze jest ok @ naiz -ogolem super zajmuje sie jailbreakiem i mam nadzieje ze da mi ub przed szkola pzdr @ Tomgra - ostatnio gdy gadalismy ze soba to bylo jak gralismy mma w 5 smiesznie bylo jest ogolem mily powazny OPIEKUNOWIE @ xdar1uNqq leniwy nie chcialo mu sie mi dac kicka i dal bana ale takto to spoko xdar jestes pozdarwiam cie pomijam naiza bo juz pisalem @ DOMINO -smieszna osoba ktora potrafi byc powazna i specjalista od chowania sie w krzakach na hnsie + ostatnio robi mapki na workshopie fajne polecam w nie zagrac bo naprawde sa fajne @ raven - AC/UB TEAM @ Tartuniko -slabe zachowanie dawanie ip mojego komus ale takto to jest w miare ok @ Crayzies -najmilsza osoba na swiecie i mam nadzieje ze zostanie kiedys za to nagrodzony @ kacperk49 -gdyby nie dalby mi unperma wczesniej nadal bym go mial dzieki kacperek mega mila osoba i powazna bez kija to jest najwazniejsze ADMINI SERWEROW Admin CS:GO (Only Mirage @ gozdziu - brak zdania @ najs -^^ @ rdr -fajna osoba do pogrania sobie w fivem mily bez kija @ Nacpany_Lisek - @ Diamont - zajebista osoba fajna do pisania z nia na pv i do gadania Admin CS:GO (Jailbreak) @ SPlasher -nieogarnia komend strasznie toxic czemu on ma jeszcze admina @ Bakajoko -zalezy od dnia ale takto to smiesznie sie z nia rozmawia @ Australia powazna osoba ktora wie co ma robic w danym momencie @ Janek_ -ogarnia dobry ma humorek nie ma kija @ kingu -mega super ogarnia burdel i jest ok @ #$Monster$# -troche sie ostatnio poklucilismy ale i tak uwazam ze jest to osoba najlepsza do poprawiania humoru Admin CS:GO (HideAndSeek) wypisze osoby tylko ktore znam @ Dzwiedz poczatkowo bylem do ciebie zle nastawiony ale pozniej sie dogadywalismy @ wujek mega pomocna osoba mila sympatyczna jest w top 3 najlepszych adminow hns @ Gracu co by tu pisac ogarnia giereczke jest mily i nigdy mnie nie wyzywal @ Wrobel wrubl prawie najlepsza osoba jaka poznalem zawsze pomagal mielismy troche spin ale i tak jest mega @ PREDATOR znam go bardzo dlugo juz mily sympatyczny ogarniaka nic dodac nic ujac @ EzBucks_YT pomocny,mily,sympatyczny,ogarnia @ Esper mega przepoceniec na hnsie ale jest za to mega pomocny i da sie z nim dogadac reszty serwerow nie pisze bo nie gralem ok? serdecznie chcialem pozdrowic @ Grzechu mojego super przyjaciela i @ Diamont `a przez niego napisalem te opinie pzdr diamont 7 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 (edytowane) ale dupe ulizałeś ps: Pawel to c**l tak naprawde Edytowane 7 Sierpnia 2023 przez TiFu 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 inatimer się pyta gdzie cośik o nim a jestem spk to dzk itd. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Moje dobre serduszko ci wybacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 mega opinia od mega koxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 no niestety fake opinia po prostu zeby podlizac, sadeg dla cb za probe ale nikt nie lykna haczyka 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Godzinę temu, inatimer napisał: no niestety fake opinia po prostu zeby podlizac, sadeg dla cb za probe ale nikt nie lykna haczyka poprostu jestes zazdrosny ze cb tam nie dalem es 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeptimoJ Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 A ja ciągle czekam na opinię o mnie 😇 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi