Skocz do zawartości

mega super koks opinia od mega super koks gracza

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

szef wszystkich szefow szefostwa

- @ Pawel mega super osoba dala mi unbana

MODERATORZY

@ 7days -nigdy z nim nie mialem zadnego kontaktu wiec nie mam zdania sorry seven ale mysle ze jest ok

@ naiz -ogolem super zajmuje sie jailbreakiem i mam nadzieje ze da mi ub przed szkola pzdr

@ Tomgra - ostatnio gdy gadalismy ze soba to bylo jak gralismy mma w 5 smiesznie bylo jest ogolem mily powaznyobraz.thumb.png.06cb0553b55cfb5deb950e78798624c4.png

OPIEKUNOWIE

@ xdar1uNqq leniwy nie chcialo mu sie mi dac kicka i dal bana ale takto to spoko xdar jestes pozdarwiam cie

pomijam naiza bo juz pisalem

@ DOMINO -smieszna osoba ktora potrafi byc powazna i specjalista od chowania sie w krzakach na hnsie B) + ostatnio robi mapki na workshopie fajne polecam w nie zagrac bo naprawde sa fajne

@ raven -

AC/UB TEAM

@ Tartuniko -slabe zachowanie dawanie ip mojego komus ale takto to jest w miare ok

@ Crayzies -najmilsza osoba na swiecie i mam nadzieje ze zostanie kiedys za to nagrodzony :pepeLove:

@ kacperk49 -gdyby nie dalby mi unperma wczesniej nadal bym go mial dzieki kacperek mega mila osoba i powazna bez kija to jest najwazniejsze

ADMINI SERWEROW

Admin CS:GO (Only Mirage

@ gozdziu - brak zdania

@ najs -^^

@ rdr -fajna osoba do pogrania sobie  w fivem mily bez kija

@ Nacpany_Lisek -

@ Diamont - zajebista osoba fajna do pisania z nia na pv i do gadania

Admin CS:GO (Jailbreak)

@ SPlasher -nieogarnia komend strasznie toxic czemu on ma jeszcze admina :nibbaWhat:

@ Bakajoko -zalezy od dnia ale takto to smiesznie sie z nia rozmawia

@ Australia powazna osoba ktora wie co ma robic w danym momencie

@ Janek_ -ogarnia dobry ma humorek nie ma kija

@ kingu -mega super ogarnia burdel i jest ok

@ #$Monster$# -troche sie ostatnio poklucilismy ale i tak uwazam ze jest to osoba najlepsza do poprawiania humoru

Admin CS:GO (HideAndSeek)

wypisze osoby tylko ktore znam

@ Dzwiedz poczatkowo bylem do ciebie zle nastawiony ale pozniej sie dogadywalismy

@ wujek mega pomocna osoba mila sympatyczna jest w top 3 najlepszych adminow hns

@ Gracu co by tu pisac ogarnia giereczke jest mily i nigdy mnie nie wyzywal

@ Wrobel wrubl prawie najlepsza osoba jaka poznalem zawsze pomagal mielismy troche spin ale i tak jest mega

@ PREDATOR znam go bardzo dlugo juz mily sympatyczny ogarniaka nic dodac nic ujac

@ EzBucks_YT pomocny,mily,sympatyczny,ogarnia

@ Esper mega przepoceniec na hnsie ale jest za to mega pomocny i da sie z nim dogadac

reszty serwerow nie pisze bo nie gralem ok?

serdecznie chcialem pozdrowic @ Grzechu mojego super przyjaciela i @ Diamont `a przez niego napisalem te opinie pzdr diamont

• Lubię to! 7
  • Smutne. 2
  • Haha! 3

• Tomgra zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności