Skocz do zawartości

usunięcie podwójnego skoku lub sadochronu + zwiększenie stref

Udostępnij

Chmorek

Rekomendowane odpowiedzi

Rodzaj: (Nowa rzecz / Modyfikacja istniejącej rzeczy): Usunięcie duble jumpa lub spadochronu 

Opis: (Opisz na czym ma polegać zmiana): 

Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł?: (Opisz jak zmiana według ciebie wpłynie na serwer): To nie jb zeby tak latac ,a zwiększone strefy uprzyjemniają bardzo rozgrywkę.

• Haha! 1

• Administrator Forum

Dostęp do spadochronu ma każdy, kto ma ustawiony tag grupy ArenaSkilla. Rozumiem, że i tak chcecie jego usunięcia?

Jeśli chcecie zabrać VIPowi podwójny skok, to zaproponujcie może coś w zamian? DJ jest normą na większości serwerów typu OnlyAWP, natomiast nie znaczy to, że nie możemy go usunąć (natomiast przydałoby się dać coś w zamian).

Zostawiam temat otwarty, zapraszam do wypowiadania się.

Zdecydowanie na nie !

Tak jak pisał Tomasz spadochron jest za free, 2xjump moim zdaniem uprzyjemnia tą rozgrywkę i jest to jeden z głównych przywilejów usługi premium.

Jeśli miało by nie być 2xjumpa to po co mam kupować svipa ? xddd

edit: myślałem, że chodzi o jb ale wsm o awp mam takie samo zdanie.

Edytowane przez kacperk49
Nie myślący zjeb - me
  • Lubię to! 1
  • Haha! 1

Spadochron bym zostawił, ale jeżeli chodzi o double jumpa to nie jestem za tym żeby był, każdy dobrze wie że na only awpach takie dodatki nie pomagają, tylko przeszkadzają. 

Kiedyś gralem na dużej ilości serwerach only awp, i na żadnym dobrym serwerze tego nie bylo, można zamiast dawać dla svipa double jumpa dodać, różne rzeczy np. 

Propozycja to zwiększenie hp, np o 10hp dla vipa/svipa, zwiększenie speeda, oraz grawitki, można również dodać jakieś kosy bądź tylko modele dla svipa i vipa, dużo jest rzeczy do zmiany ale to zależy od graczy. 

Też można wprowadzić system fajek, tylko raczej już nie pod modele bo połowa jest zbugowana, można fajki na samą ruletke a żeby wydać na inne rzeczy, to wszystko można rozkminic ale no to już opiekun powinien. 

Edytowane przez inatimer
  • Lubię to! 1
  • WTF 1
  • Kocham to! 1

• 1 miesiąc temu...

Z mojego punktu widzenia podwójny skok zapobiega przed zgonem od upadku. Może zrobić coś w stylu braku obrażeń od upadku w zamian za usunięcie DJ? Ewentualnie dodać ograniczenie użycia podwójnego skoku do dziesięciu skoków maksymalnie w ciągu rundy- widzę, że propozycja dalej stoi w miejscu to również może w jakiś sposób ten temat odświeżę -> @ inatimer co o tym myślisz?

Edytowane przez Rastafari
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności