uSzanowankoo Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Propozycja to: Zmiana wymagań w podaniach ACT oraz UBT Treść: Dodać punkt, by aplikant rozpisał określoną liczbę skarg / odwołań przed napisaniem kandydatury. Mam na myśli napisanie zwykłej rozpiski dla wyższej rangi, która demko i tak musi obejrzeć przed końcowym werdyktem. Liczba ta może być różna dla rangi (ACT 2 / UBT - 3). Wtedy dany kandydat może pokazać swoje doświadczenie w rozpisywaniu skarg. Można też dodać że skargi muszą być z minimum dwóch serwerów (w przypadku UBT). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 (edytowane) Na nie, jeśli to wstawisz to znaczy że zwykły użytkownik mógłby wypowiadać się w skardze, co jest absurdalne. Możesz próbować łatać to np. trzeba mieć x postów, mieć admina itp. ale to tylko odbijanie piłki. + dokładasz roboty H@ który potencjalnie musiałby to sprawdzić (ew. moderatorom. @edit@ uSzanowankoo "osobę" tak - raz dwa, ale ja mówię tu o masie jaką forum dysponuje, mogliby sobie dać 10 rozpisek i nie byłoby z tym nic złego + na pewno byłby troll rzeczy, gdzie ludzie by się tłumaczyli że nie jest to przeciwko regulaminowi i musiałbyś to łatać Edytowane 11 Marca 2023 przez 7days 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 11 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Rozpiska demka skargi nie jest spamem w skardze - ponieważ jest to treść która dotyczy danego tematu. ______________ Każdy powinien mieć okazję się wykazać w tym przypadku - chodzi tu tylko o ewentualnych kandydatów do podań. Ktoś napisze w podaniu "doświadczenie to ja mam - oglądałem demka i tyle" oglądanie demka a weryfikacja demka pod względem regulaminu sieci jest całkowicie inna niż się wydaje. Po za tym dana rozpiska będzie sprawdzana przed innych (osoby odpowiedzialne za daną rangę) więc raz dwa można zweryfikować czy dana osoba się nadaje czy też nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 11 Marca 2023 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Godzinę temu, uSzanowankoo napisał: Rozpiska demka skargi nie jest spamem w skardze - ponieważ jest to treść która dotyczy danego tematu. Cytat 7.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda. Rozpiska demka przez osobę trzecią jest odwołaniem się do dowodu wskazanego przez skarżącego - demka, tak więc można uznać ją za spam w rozumieniu regulaminu. Jeśli chcesz wejść w dalszą polemikę, zapraszam na CB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Nah, co w przypadku, gdy nie będzie żadnej skargi, bądź odwołania przez dłuższy okres? Prędzej wysłanie losowego demka w formie testu oraz przeanalizowanie rozpiski. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 27 Marca 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Na nie, już lepszym rozwiązaniem byłoby, żeby jakiś UBT podesłał demko do sprawdzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Na nie. Moim zdaniem bezsensowne utrudnienie ostatni czas pokazał, że i tak było ciężko kogoś znaleźć 😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Na nie Totalnie bez sensowny powodujący spam syf . Pozdrawiam z rodzinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 27 Marca 2023 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Admini mają okazję popisać się umiejętnością rozpisywania demek w skargach z ich serwera. Jeśli chodzi o kandydata bez takiej rangi - jego strata, natomiast jestem zdecydowanie przeciwko rozpisywaniu skarg przez zwykłych użytkowników/adminów innych serwerów - jako oskarżony nie życzyłbym sobie, by skargę na moją osobę rozpisywał jakiś bambik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 3 godziny temu, Tomgra napisał: bambik Ty jesteś bambik Ale tak zdecydowanie na nie propka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Propozycja odrzucona Twoja propozycja nie przykuła naszej uwagi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi