PoProstuKsawery Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Typ Grafiki: Baner Tematyka: Call of duty modern warfare 2 Wymiary: Taki jak tutaj na tej pięknej stronie Kolorystyka: Ciemna Napis/y: PoProstuKsawery Inne uwagi: Z każdej oferty będę zadowolony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Nie mam wszystkich czcionek oraz dopiero co pobrałem photoshopa Wydaje mi się że jest to rozlane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 9 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 @ uSzanowankoo jest zajebiscie dzieki slicznie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 9 Marca 2023 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Zlecenie zostało wykonane. Nie zapomnij o nagrodzeniu reputacją autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi