Fliper Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Link Profilu: https://steamcommunity.com/profiles/76561198810201209/ Nick: Fliper Discord: Fliper#7091 Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina: Ponieważ jestem miłym, pomocnym graczem, mam doświadczenie byciem admina na Angielskich serwerach (Baited 5v5 Competitive) , jestem 2 języczny, umiejętności komunikacyjne z graczami, jestem ogarniętą osobą która może doprowadzić ten serwer do bycia idealnym wiec warto dać mi szanse na którom zapracuje, i jestem Topką na serwie. Jak długo gram w Cs go: 5 lat (2,644h) W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze: 15:00 lub 15:45 do 21:00 Znajomość SM: 3-4/5 Czy przeczytałem regulamin admina: Tak Mikrofon: Tak Status Prime: Tak Mutacja: Tak GT: https://www.gametracker.com/player/♗ Fliper ♕/51.83.241.12:27015/ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Na tak: - Wysyła zgłoszenia - Ma doświadczenie - Wiek 17 lat jest idelany na mirka - Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Dla mnie raczej tak - Do poprawy zachowanie na chacie ++GT + zgłoszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 na tak +aktywność +ogarnięty da sobie rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Podanie przyjęte Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Połącz swoje konto na forum z Steam oraz Discord. *Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi