MrWhite Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Propozycja to: Nowa rzecz. Treść: Dodać w "Zasady Życzeń" treść: W życzeniu zakaz dawania wardenowi nakazu policzenia od 1 do 200/500 (czy inaczej napisane) bo jest to przesada kiedy warden przedłuża o 10 min mapę i liczy właśnie przez te 10 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 (edytowane) myślę, że punkt....4. Więzień nie może prosić o wykonanie życzenia typu: Zaśpiewaj X godzinną piosenkę, odrób osobie X pracę domową itp. załatwia sprawę, bo życzenie jest ewidentnym przedłużaniem rundy, a co za tym idzie, strażnik nie musi tego wykonywać Edytowane 9 Kwietnia 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Rowniez mysle, ze punkt wymieniony przez @ SK4N3Rzalatwia sprawe. Jestem na nyet, ale mozna dodac jak tak bardzo ktos potrzebuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Jestem na tak ale trzeba to dopracować bo jak napiszą w regulaminie zakaz dawania wardenowi poleceń typu "odlicz od 1 do 500" to ludzie będą dawać życzenia "odlicz od 2 do 501 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 4. Więzień nie może prosić o wykonanie życzenia typu: Zaśpiewaj X godzinną piosenkę, odrób osobie X pracę domową itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi