naiz Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Nick oskarżonego: kingu Opis sytuacji: ostatnia przyjęta skarga przez kinga - klik - 12.11.2022, następna min. przed wakacjami ostatnia sensownie odrzucona jest min. sprzed czerwca sprawdzając odwołania lubi nie obejrzeć demka W ostatnich dwóch tygodniach pojawiło się sporo skarg oraz natychmiastowa nieobecność klik Serwer: forum Data i godzina zdarzenia: Dowody: skarga odwołanie 1 2 Dodałem dodatkowe dowody na prośbę autora Przez Tomgra, 12 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 8 minut temu, naiz napisał: sprawdzając odwołania lubi nie obejrzeć demka Lubię jak tak piszecie obecnie moje wcześniejsze nieobecności są spowodowane posiadaniem admina na serwerze i brakiem chęci do gry 18grudnia napisałem nieobecność na tydzień +doskoczył mi do tego wyjazd dlatego była przedłużana, a obecna nieobecność jest spowodowana wymiana PC, który już zbytnio nie domaga na obecne standardy gierek, nie mam chęci do oglądania demek 50fps'ach, złoże PC i wrócę do robienia skarg jestem gotowy by przyjąć za to konsekwencje, a poza tym rozumiem jakby było multum osób piszących podania na ac/ub ale ilość osób jest znikła wręcz żadna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 28 Stycznia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Ostatnie ostrzeżenie. Skarga została przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi