czarny420 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Nick: 𓂀 ~𝓈𝓎𝒩𝓉𝑒𝓇~ Nick admina: Kacpix75 Długość bana: Permanentny Data i godzina: 2022-10-01 23:13 Serwer: mirage.arenaskilla.pl:30006 Powód bana: Czity Mapa: Mirage 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpix75 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Demko z meczu w którym zostałeś zbanowany: 3:24 Nagle stajesz i wcelowujesz się w zakręt z którego wychodzi przeciwnik na shifcie, ja oglądając twój pov nie słyszę żadnego dźwięku wydanego przez gracza xnvcix 3:37 Chcesz wskoczyć z auta na balkon ale rezygnujesz bo wiesz że przeciwnik ma lepszą pozycje i może cię łatwo zabić więc zeskakujesz i mówisz "Wjechał apsy B... albo mi sie kurwa tylko wydaje" Problem w tym że gracza a apsach ani nie widziałeś ani nie słyszałeś bo szedł na shifcie od undera 5:47 Biegniesz całe apsy cały czas zmieniając broń i machając kosą nie sprawdzając żadnych pozycji i kierujesz się na mida gdzie są przeciwnicy "na szczęście" po drodze nie było żadnego przeciwnika. Sytuacja ta powtarza się w następnej rundzie Demko z meczu przed banem: 52:27 Wbiegasz na bombsite B nie sprawdzając żadnych pozycji na których mógł być schowany przeciwnik. Sytuacja powtarza się w następnej rundzie 54:26 Strzał szybki jak błyskawica 56:30 Ponownie wjazd na B bez sprawdzania pozycji 1 Kolor czerwony i zielony zarezerwowana są rang Właściciel Sieci/Opiekun Serwera/Moderator. Zmieniłem kolory Przez Tomgra, 2 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 gralem na syntera i nie blyszczal jakims cheatem, i nie sadze zeby uzywal wspomagaczy no ewentualnie ze sytuacja sie powtorzy wtedy zajmnie sie tym ktos inny Odwołanie od bana zostało przyjęte. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi