Heniohamulec Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Link do steam:https://steamcommunity.com/id/Hannesseyyyy/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198385450254 Nick oskarżonego: Inatimer Opis sytuacji: No ogólnie admin się ponosi zbyt mocno. Daje ssę zabawę z dupy na której ustala zasady za które mamy dostawać bany za np : ruszanie się gdy nas ct zobaczy, Byłem jedna osoba która dostałem bana "za przeszkadzanie w zabawie ". Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: 2023-01-08 16:08 Dowody: Demo mapa jb_urwis pierwsza runda 3 Dodałem datę i godzinę zdarzenia Przez Tomgra, 8 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 8 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 +Chciałby dołączyć faworyzacje ze strony administracji ze Monster zabił kacperk9 i nie dostał bana a złamał zasady powiedziane przez administracje naszego serwera 1 Spam - zakaz rozbijania wypowiedzi na wiele postów, korzystaj z funkcji zgłoś Przez Tomgra, 8 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 dalismy z kacprem glosowanie czy chcecie event , w glosowaniu wyszlo ze ponad 80% osob chce event napisalem na msayu ze za 10 minut event , zmienilismy mape weszlismy we 2 do ct , powiedzialem ze jest event jak ktos bedzie przeszkadzal w nim to dostaje bana , otworzylem cele kazalem wam wejsc do celi z markerem zeby wytlumaczyc wszystkie zasady , bawilismy sie w chowanego i zasady byly ustalone kazdy zrozumial i mial czas na schowanie sie , byla zasada ze jak skonczy sie czas na schowanie sie to macie bezruch kto ucieka jak zostanie znaleziony dostaje bana za oszukiwanie w evencie , znalazlem ciebie i zaczales tak uciekac ze prawie ci sie myszka wylaczyla , i zaczalem mowic "aha ty uciekasz? no dobra" i po jakis 10 s dostales bana , nie powninenes mniec do mnie problemu tylko do tego ze nie sluchasz a sprawa z monsterem byla taka ze kacperek zostal zabity przez monstera , zapytalem sie kacperka jak sytulacja wygladala i mowi do mnie ze jego zdaniem nie powinien dostac bana i jak cos to monster i tak dostal bana za podpowiadanie w evencie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 w mojej opinii bez sensu byłby ban dla monstera gdyż był on przed ostatni więc zabijając mnie właściwie nic nie straciliśmy stąd też go nie otrzymał. Jasno było powiedziane, że nie uciekamy bo to był chowany nie ganiany. Henio tak ci przeszkadzał event ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 18 Stycznia 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Skarga została odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi