Skocz do zawartości

Skarga Inatimer

Udostępnij

Heniohamulec

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam:https://steamcommunity.com/id/Hannesseyyyy/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198385450254

Nick oskarżonego: Inatimer
Opis sytuacji: No ogólnie admin się ponosi zbyt mocno. Daje ssę zabawę z dupy na której  ustala zasady za które mamy dostawać bany za np : ruszanie się gdy nas ct zobaczy, Byłem jedna osoba która dostałem bana "za przeszkadzanie w zabawie ".
Serwer: JB

Data i godzina zdarzenia: 2023-01-08 16:08
Dowody: Demo mapa jb_urwis pierwsza runda 

• Haha! 3

Dodałem datę i godzinę zdarzenia 

Przez Tomgra,

+Chciałby dołączyć faworyzacje ze strony administracji ze Monster zabił kacperk9 i nie dostał bana a złamał zasady powiedziane przez administracje naszego serwera 

• WTF 1

Spam - zakaz rozbijania wypowiedzi na wiele postów, korzystaj z funkcji zgłoś 

Przez Tomgra,

dalismy z kacprem glosowanie czy chcecie event , w glosowaniu wyszlo ze ponad 80% osob chce event 

napisalem na msayu ze za 10 minut event , zmienilismy mape weszlismy we 2 do ct , powiedzialem ze jest event jak ktos bedzie przeszkadzal w nim to dostaje bana , otworzylem cele kazalem wam wejsc do celi z markerem zeby wytlumaczyc wszystkie zasady , bawilismy sie w chowanego i zasady byly ustalone kazdy zrozumial i mial czas na schowanie sie , byla zasada ze jak skonczy sie czas na schowanie sie to macie bezruch kto ucieka jak zostanie znaleziony dostaje bana za oszukiwanie w evencie , znalazlem ciebie i zaczales tak uciekac ze prawie ci sie myszka wylaczyla , i zaczalem mowic "aha ty uciekasz? no dobra" i po jakis 10 s dostales bana , nie powninenes mniec do mnie problemu tylko do tego ze nie sluchasz 

a sprawa z monsterem byla taka ze kacperek zostal zabity przez monstera , zapytalem sie kacperka jak sytulacja wygladala i mowi do mnie ze jego zdaniem nie powinien dostac bana 

i jak cos to monster i tak dostal bana za podpowiadanie w evencie 

• WOW MEGA! 1
  • Kocham to! 1

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności