Matysiak Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/XXXMTS/ (Dalej nie wiem po co ci on) Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/kartontogigakox/ Nick oskarżonego: @ Tartuniko Opis sytuacji: Generalnie, sytuacja wygląda tak, że goście wyzywają się na voice(tt side(cichytokozak i Yuri jakiś tam)), więc niekulturalnie dołączyłem się do rozmowy, ja, yuri, cichytokozak. Akcja wygląda tak, że ja dostaję karę 120 minut(Nadużywanie obrazy XDD) yuri 60 minut(Obraza) a cichytokozak nic nie dostaje, bo chyba panowie są dobrymi znajomymi. Jak napisałem na chacie o faworyzację, to chłop mi odpowiedział, że jeszcze zaraz mogę gaga wyłapać :>. Generalnie później cichy rzucał również obrazy i wyzwiska na matki innych graczy, a tartuniko i dwóch innych adminów oglądało sytuację i chyba im to nie przeszkadzało, jednakże jak robi to ktoś inny to jest wielkie oburzenie. A te slapy i slaye później i na następnej mapie to już w ogóle są jaja, także wnoszę również o sprawdzenie komend konsolki tego administratora ;v. Serwer: OnlyMirage Data i godzina zdarzenia: 20:06 15.12.2022 Dowody: demo rundy chyba 9-9 ale pewny nie jestem, a warto sprawdzić całe demko bo kolega jedzie ostro(Slapy i slaye były też na kolejnej mapie :>) 2 3 2 3 3 1 Post edytowany na prośbę autora Przez Tomgra, 15 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Pierwsza Mapa Spoiler ~29:40 Dwóch graczy się prowokuje, admin "Kenziak" tylko się śmieje ~30:30 gracze ponownie się prowokują, do dyskusji wchodzą "yaxsi" i "kenziak" ( chyba admini xD), którzy nie uspokajają graczy ~30:32 TarTuniko pojawia się na tabie ( prawdopodobnie z ukryj?) ~30:50 Kenziak mutuje jednego z graczy ~31:00 TarTuniko daje mute jednemu z graczy ( drugi dostaje mute 10 minut pozniej) 35:20 TarTuniko odpowiada na jakąś prowokację "No, bo jestes tak gruby, że mi zasłaniasz cały ekran i co teraz powiesz?" Druga mapa - nie ogladałem całej, bo ani nie ma rund, ani autora skargi na serwerze przez pierwsze 20 minut Spoiler 4:58 "?" dostaje słusznego kicka za afka 5:48 TarTuniko zaczyna afczyć i dostaje 6 slapów od "kenziak"( zaczyna sie po nich ruszac) @ ToruT Co można zarzucić TarTuniko? Śpieszę z odpowiedzią! Admin nie zna taryfikatora, mute na 60 minut za obrazę rodziny, prowokacje i nadużywanie ( w powodzie mute wymieniona tylko obraza rodziny) i admin daje się prowokować w łatwy sposób 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Admini zostali wszyscy odpowiednio ukarani. Jeśli powtórzy się taka sytuacja to któryś z adminów na pewno wyleci. Skarga została przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi