Skocz do zawartości

Skarga na admina TarTuniko

Udostępnij

Matysiak

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/XXXMTS/ (Dalej nie wiem po co ci on)

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/kartontogigakox/

Nick oskarżonego: @ Tartuniko

Opis sytuacji: Generalnie, sytuacja wygląda tak, że goście wyzywają się na voice(tt side(cichytokozak i Yuri jakiś tam)), więc niekulturalnie dołączyłem się do rozmowy, ja, yuri, cichytokozak. Akcja wygląda tak, że ja dostaję karę 120 minut(Nadużywanie obrazy XDD) yuri 60 minut(Obraza) a cichytokozak nic nie dostaje, bo chyba panowie są dobrymi znajomymi. Jak napisałem na chacie o faworyzację, to chłop mi odpowiedział, że jeszcze zaraz mogę gaga wyłapać :>. Generalnie później cichy rzucał również obrazy i wyzwiska na matki innych graczy, a tartuniko i dwóch innych adminów oglądało sytuację i chyba im to nie przeszkadzało, jednakże jak robi to ktoś inny to jest wielkie oburzenie. A te slapy i slaye później i na następnej mapie to już w ogóle są jaja, także wnoszę również o sprawdzenie komend konsolki tego administratora ;v.

Serwer: OnlyMirage

Data i godzina zdarzenia: 20:06 15.12.2022

Dowody: demo rundy chyba 9-9 ale pewny nie jestem, a warto sprawdzić całe demko bo kolega jedzie ostro(Slapy i slaye były też na kolejnej mapie :>)

• Lubię to! 2
  • Smutne. 3
  • WTF 2
  • WOW MEGA! 3
  • Haha! 3
  • Kocham to! 1

Post edytowany na prośbę autora 

Przez Tomgra,

• asaso zmienił(a) tytuł na Skarga na admina TarTuniko

Pierwsza Mapa 

Spoiler

~29:40 Dwóch graczy się prowokuje, admin "Kenziak" tylko się śmieje
~30:30 gracze ponownie się prowokują, do dyskusji wchodzą "yaxsi" i "kenziak" ( chyba admini xD), którzy nie uspokajają graczy
~30:32 TarTuniko pojawia się na tabie ( prawdopodobnie z ukryj?)
~30:50 Kenziak mutuje jednego z graczy
~31:00 TarTuniko daje mute jednemu z graczy
( drugi dostaje mute 10 minut pozniej)
35:20 TarTuniko odpowiada na jakąś prowokację "No, bo jestes tak gruby, że mi zasłaniasz cały ekran i co teraz powiesz?"

Druga mapa - nie ogladałem całej, bo ani nie ma rund, ani autora skargi na serwerze przez pierwsze 20 minut

Spoiler

4:58 "?" dostaje słusznego kicka za afka
5:48 TarTuniko zaczyna afczyć i dostaje 6 slapów od "kenziak"( zaczyna sie po nich ruszac)

@ ToruT  Co można zarzucić TarTuniko? Śpieszę z odpowiedzią! Admin nie zna taryfikatora, mute na 60 minut za obrazę rodziny, prowokacje i nadużywanie ( w powodzie mute wymieniona tylko obraza rodziny) i admin daje się prowokować w łatwy sposób

• WTF 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności