realfejmior Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Propozycja to: (zmiana/modyfikacja istniejącej rzeczy/nowa rzecz) nowa Treść: (co chcesz zaproponować) dodanie przy osobach z gangu czas jaki temu ostatni raz grali na serwerze 1 Przeniosłem temat do odpowiedniego działu Przez Tomgra, 19 Listopada 2022 Zgłoś post i podaj treść według nowego wzoru na propozycje. Przez xdar1uNqq, 19 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 uwaga leak: to będzie na nowym jb Tak! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 (edytowane) 2 minuty temu, asaso napisał: uwaga leak: to będzie na nowym jb Tak! POZDRO MÓJ POMYSŁ ESSA jestem na tak...i ogólnie chodziło mi dokładnie o takie coś że pokazuje w członkach gangu obok nicków ich czas przez ostatni tydzien w minutach..bo jak wiadomo większość gangów ma aktywność tygodniową Edytowane 19 Listopada 2022 przez Bakajoko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 ok tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 20 Listopada 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Propozycja przyjęta Zmiany niedługo zostaną wprowadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi