Moderator xdar1uNqq Opublikowano 15 Listopada 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Nick: xdar1uNqqImię: DariuszWiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Długo jestem na sieci i uważam, że dałbym sobie radę z zadaniami tej rangi. Jestem i byłem aktywny w społeczności i na forum, a przez dwa lata nie otrzymałem warna. Znam regulaminy działów itp. Sądze, że moja pracowitość i chęci na pewno się przydadzą. Aktualnie myślę, że jestem najpewniejszą opcją. Doświadczenie w moderowaniu: Poza permisjami typera i m@ to żadneIle czasu poświęcam forum dziennie: Często sprawdzam, ale konkretnych liczb nie znam.Coś o sobie: Interesuję się głównie piłką nożną i sportami walki. Jeszcze się uczę w liceum. Jestem według mnie obiektywny i rozsądny. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Aktualnie jestem prowadzącym Typera i Opiekunem JB. W przeszłości byłem m.in UBT, Redaktorem FB areny, M@ i wielokrotnym adminem.Kontakt: dc - xdar1uNqq#1269 1 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 (edytowane) Na tak ! +doświadczenie, staż na arenie +No life na forum +kultura trzyma się tego pana na forum(tylko) idealny kandydat lekko odklejony ale sprawny. ps. Nie dodawajcie Dariuszowi żadnych funkcji którymi mógłby mnie gnębić bo na pewno z tego skorzysta😆 Edytowane 16 Listopada 2022 przez kacperk49 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Na +doswiadczenie +aktwyny uzytkownik forum +checi +malo modow -kid 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 + jedna z niewielu osób, która robi coś na tej sieci TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Tak aktywny ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 chcialbym sie przywalic ale nie do konca mam do czego ;/ Tak "zasługi" na arenie nolife, więc aktywność gwarantowana cos nie cos ogarnia brakuje wspomogi dla tomka - MAŁO DRÓG KONTAKTU! 1 Nie brakuje Przez Tomgra, 16 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 na tak bo tak jest gitem lubie go ez staz doswiadczenie ma opiekuna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 n o o k umie w te kloce duzo rang nie wiem czy utrzyma wszystko doswiadczenie staz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XanaX Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 tak doświadczenie dużo rang więc wie na co się pisze bajlando ostatnio jak se do szkoły szedłem to go na ławce spotkałem chyba o 5 złoty prosił ale nie dokończył bo zasnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 tak +lepszy niż king +aktywnośc +doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Tak lepszy kandydat wieksze doswiadczenia Ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 tak - no jako jeden z niewielu sie nie wyłamał i pozostał na sieci - doswiadczenie staz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Tak +Staż +Aktywność + Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 W dniu 16.11.2022 o 02:05, kacperk49 napisał: ps. Nie dodawajcie Dariuszowi żadnych funkcji którymi mógłby mnie gnębić bo na pewno z tego skorzysta😆 każdego z nas będzie gnębił, zobaczysz na tak najlepszy kandydat staż na arenie doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 NA TAK +doświadczenie +ogar +aktywność W dniu 16.11.2022 o 02:05, kacperk49 napisał: ps. Nie dodawajcie Dariuszowi żadnych funkcji którymi mógłby mnie gnębić bo na pewno z tego skorzysta😆 Najlepiej zabrać mu wszystko @ kacperk49 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 18 Listopada 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Podanie przyjęte Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi