Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga

Udostępnij

Nitrek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: [Kubuś <3] ☾☜☯☞☽

Nick oskarżonego: Zerdix (admin JB) 

Opis sytuacji: podpowiadałem  na czacie koledze i gracz o nicku keszke meszke wykonfidencił to adminowi (zerdix) po czym napisałem i powiedziałem śmierć/jebać konfidenom/konfidentów po czym dostałem gaga i muta a później dał mi perma ktorego usunal i dal mi bana na 60 min. Przed banem kilka osób sie ze mna zgodziło i powiedzialo to co ja napisałem powyżej i im admin zerdix nie dal ani muta ani  gaga. Proszę o rozpatrzenie skargi w najbliższym czasie.

Z poważaniem [Kubuś <3] ☾☜☯☞☽

Serwer: JB

Dowody: Demko mapa jb_chicken_island godz 23.

Podpowiadałeś na chat'cie kilka razy, więc mogłem ci dać bana na 3h nawet :), ale dostałeś za to gaga. Mute dostałeś za obrażanie, po czym pisałeś na vip chat'cie dalej obrażając i odstałeś bana.

Permanentny ban nie wiem skąd powstał, bo komendę dobrze wpisałem ,,sm_ban kubuś 60 Obraza'', dlatego go zdjąłem i dałem Ci tak jak miało być;)

W trayfikatorze jest napisane podpowiadanie mute/gag od 30 minut do 24h (jeżeli sytuacja sie powtarza ban do 3 dni) lecz to było tak ze podpowiadalem wywalilo mnie z serwera dostałem gaga na 60 minut i więcej nie podpowiadałem więc sytuacja sie nie powtórzyła czyli ban nie słuszny.

Dobra śmieszy mnie to demko w ciul ponieważ:

Słowa Decoya zamknij ryj keszke jesteś nikim są :pepeOK: 

A co do kar

Decoy ban na 1tyg - obrażanie graczy + obrażanie rodziny + brak kultury (nadane)

Winny mute na 4h - obrażanie graczy! (nadane)

✪ Zerdix ban był słuszny (na przyszłość jak banujesz w konsoli nie pisz polskich znaków :pepo: bo wtedy możesz dać perma) 

Brogio wraz z  ✪ Zerdix'em zawinili ponieważ Decoy oraz Winny robili sobie istny cyrk a oni mieli to gdzieś 

Chłopaków pozostawiam rangą wyższym @ tos1ek @ Yamakashi

Edytowane przez Mulciak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności