Nitrek Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Nick: [Kubuś <3] ☾☜☯☞☽ Nick oskarżonego: Zerdix (admin JB) Opis sytuacji: podpowiadałem na czacie koledze i gracz o nicku keszke meszke wykonfidencił to adminowi (zerdix) po czym napisałem i powiedziałem śmierć/jebać konfidenom/konfidentów po czym dostałem gaga i muta a później dał mi perma ktorego usunal i dal mi bana na 60 min. Przed banem kilka osób sie ze mna zgodziło i powiedzialo to co ja napisałem powyżej i im admin zerdix nie dal ani muta ani gaga. Proszę o rozpatrzenie skargi w najbliższym czasie. Z poważaniem [Kubuś <3] ☾☜☯☞☽ Serwer: JB Dowody: Demko mapa jb_chicken_island godz 23. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Podpowiadałeś na chat'cie kilka razy, więc mogłem ci dać bana na 3h nawet , ale dostałeś za to gaga. Mute dostałeś za obrażanie, po czym pisałeś na vip chat'cie dalej obrażając i odstałeś bana. Permanentny ban nie wiem skąd powstał, bo komendę dobrze wpisałem ,,sm_ban kubuś 60 Obraza'', dlatego go zdjąłem i dałem Ci tak jak miało być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Banując przez konsole powstają takie kwiatki koleżko i widocznie coś zepsułeś :// następnym razem zamiast banować w konsoli przeżuć się na /ban lub /ctban xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 W trayfikatorze jest napisane podpowiadanie mute/gag od 30 minut do 24h (jeżeli sytuacja sie powtarza ban do 3 dni) lecz to było tak ze podpowiadalem wywalilo mnie z serwera dostałem gaga na 60 minut i więcej nie podpowiadałem więc sytuacja sie nie powtórzyła czyli ban nie słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 (edytowane) Dobra śmieszy mnie to demko w ciul ponieważ: Słowa Decoya zamknij ryj keszke jesteś nikim są A co do kar : Decoy ban na 1tyg - obrażanie graczy + obrażanie rodziny + brak kultury (nadane) Winny mute na 4h - obrażanie graczy! (nadane) ✪ Zerdix ban był słuszny (na przyszłość jak banujesz w konsoli nie pisz polskich znaków bo wtedy możesz dać perma) Brogio wraz z ✪ Zerdix'em zawinili ponieważ Decoy oraz Winny robili sobie istny cyrk a oni mieli to gdzieś Chłopaków pozostawiam rangą wyższym @ tos1ek @ Yamakashi Edytowane 7 Kwietnia 2019 przez Mulciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Admin Zerdix dostaje ostrzeżenie, a jako że brogio nie jest dłużej adminem, nic nie mogę mu zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi