Iluzjon24 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Nick: Iluzjon24 Wiek: 15, Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciał bym otrzymać admina ponieważ jest mało adminów i jak wchodzę na serwer jest pełno ludzi którzy lamia regulamin np: wydzierające, przeklinające dzieci, gracze którzy skanują i skracają, no i oczywiście wyzwiska. Jak długo gram w CS 1.6 3/4 lata. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W tygodniu wieczorem i popołudniem. Link GT:https://www.gametracker.com/player/Iluzjon24/80.72.41.158:28004/?fbclid=IwAR3DOJNKm5hVW1WcmHDoIXnmB4gC1ADxSw8XB-wKqQTwizTCMjri4Tb5gOQ (Aktywność trochę słaba, ale poprawie) Znajomość amxx: 6 Mikrofon: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Skopiuj ten wzór i po prostu go uzupełnij, brak całego wzoru. Spoiler Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Wiek: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jak długo gram w CS 16?: W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) Znajomość AMXX: (Skala określona w regulaminie sieci) Mikrofon: (Tak/Nie) Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi