Skocz do zawartości

Skarga na admina ktory daje slaye za darmo i nie zna tarytyfikatora kar -bakajoko

Udostępnij

realfejmior

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/fejmiknatracku

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/1908Bakajoko/ 

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Wisnia bakajoko 
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)wszystko zaczelo sie od mapy jb_arcade_b4 byla zabawa he granade lavekxyy uleczyl sie na zabawie dalem wisni klipa pozniej lavekxy uciekl z serwera  na mapie jb_tropico nie pamietam rundy  dostal on bana tylko na 25 pomimo ze sie uleczyl na zabawie + jeszcze uciekl gdy zostala minuta do konca mapy mialem zyczenie napisalem fd ja lr wisnia sie zgodzil nie mial wardena wzialem lrki i dopiero gdy zabilem bakajoko na lr powiedzial ze nie mial wardena i mnie slaynal nie wiem za co ten slay gdy powinienem miec same lrki 
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)JB

Data i godzina zdarzenia:20:30
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) jb_tropico 

Edytowane przez FejmioR
  • Smutne. 2
  • WOW MEGA! 1

dostał 25 min za leczenie sie bo jest nowym graczem mam mu dać 120? czy co xD a co do slaya to masz racje nie powinienem cie slayowac a co do bana nie spam mi zawsze na pv ze chcesz ub jak zyczysz smierci

Edytowane przez Bakajoko
  • Kocham to! 2

• Moderator

Moim zdaniem bana nawet możnaby pominąć, bo to lekkie przewinienie. Bany za to, że serwer daje możliwość to trochę xD. @ Bakajoko  Jako admin nie branie wardena i bejtowanie graczy nie jest dobre, więc dawaj przykład, zamiast cwaniakować. LRki nawet bez zgody można, więc slay też nie potrzebny

Skarga została odrzucona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post.

• Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności