realfejmior Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/fejmiknatracku Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/1908Bakajoko/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Wisnia bakajoko Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)wszystko zaczelo sie od mapy jb_arcade_b4 byla zabawa he granade lavekxyy uleczyl sie na zabawie dalem wisni klipa pozniej lavekxy uciekl z serwera na mapie jb_tropico nie pamietam rundy dostal on bana tylko na 25 pomimo ze sie uleczyl na zabawie + jeszcze uciekl gdy zostala minuta do konca mapy mialem zyczenie napisalem fd ja lr wisnia sie zgodzil nie mial wardena wzialem lrki i dopiero gdy zabilem bakajoko na lr powiedzial ze nie mial wardena i mnie slaynal nie wiem za co ten slay gdy powinienem miec same lrki Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)JB Data i godzina zdarzenia:20:30 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) jb_tropico Edytowane 19 Października 2022 przez FejmioR 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayy Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 usun to 2 1 Spam Przez Tomgra, 19 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 (edytowane) dostał 25 min za leczenie sie bo jest nowym graczem mam mu dać 120? czy co xD a co do slaya to masz racje nie powinienem cie slayowac a co do bana nie spam mi zawsze na pv ze chcesz ub jak zyczysz smierci Edytowane 19 Października 2022 przez Bakajoko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 20 Października 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Moim zdaniem bana nawet możnaby pominąć, bo to lekkie przewinienie. Bany za to, że serwer daje możliwość to trochę xD. @ Bakajoko Jako admin nie branie wardena i bejtowanie graczy nie jest dobre, więc dawaj przykład, zamiast cwaniakować. LRki nawet bez zgody można, więc slay też nie potrzebny Skarga została odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi