Skocz do zawartości

Skinowcy lubią to

Udostępnij

KamyK

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: 
Treść: 

1. Usuniecie tego useless komunikatu o stracie punktów za przegraną:

Spoiler

20220915192621_1.thumb.jpg.3dbd78596e3229ae20819ef969703d10.jpg

bo po co nam informacja o utracie bolesnych 0 pkt xd

2. Dodanie opcji wyboru innej koski i skinow do broni po ct i tt (wiadomo ze np ak by to nie dotyczylo)

3. Jezeli sie da to dodanie opcji wyboru seedu do rekawiczek, bo chyba gorszego seedu do serwerowych crimson kimono nie mozna bylo wybrac xd

4. Zmienic troche mechanike wyboru kondycji:

a) no najlepiej to zrobic cos takiego jak z wyborem seedu, czyli recznie wpisywac wartosc floatu, z tym ze gracz podawalby wartosc do max 2-3 cyfer po przecinku, bo wpisywanie dokladnej liczby byloby bezsensu xd. Chociaz to pewnie by zajelo w kurwe czasu zeby zrobic wiec

b) zamiast % przy zmianie kondycji pokazywac poziom floatu, ktory lecialby w dol co 0.05 (czyli 1, 0,95, 0,9 itd.), wiadomo ze float 1 jest niemozliwy ale to jest przeciez to jest swiat serwera spolecznosci, tutaj nawet rekawiczki moga byc fn:D

• Lubię to! 2

1. Zdecydowanie przydałoby się to usunąć, pisałem już o tym na CB,  Paweł napisał że to usunie, najwyraźniej zapomniał 🤷🏻‍♂️

2. Tutaj także za, lecz nie w 100%. Uważam, że możliwość wyboru i dostosowania różnych kos po CT i po TT jest potrzebne, i zdecydowanie urozmaiciłoby to rozgrywkę. Co do skinów w przypadku broni, wydaj mi się to zbyt złożone i nie potrzebne. - (jeśli ktoś się za to weźmie, nie mam nic przeciwko, ale wydaje mi się że zbyt duża cena do jakości 😉)

3. Tak

4. Pomysł dobry, ale to samo co pisałem wyżej (2.).

5. 

2 godziny temu, raven napisał:

to blad csa i nie da sie nic z tym zrobic

Edytowane przez VexSo
Dodaje 5.

1. Tak 

2-4. Na ryneczek steama i wspierac Pana Gabena, a nie z serwera za darmo brac! A tak na powaznie - jezeli nie skonczy sie to godzinnym afczeniem przy wybieraniu idealnego skina to ok.

5. Ten bug smoke'a juz tu od dawna wystepuje i osobiscie nie doswiadczylem tego samego na mm/faceit/innym ffa, wiec zazdroszcze Ci ravenie tej przewagi na rankedach :P (na tak)

Edytowane przez Atrax
  • Kocham to! 1

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności