#$Monster$# Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/Monsterrinio/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/fejmiknatracku/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) FejmikOpis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Więc fejmik po otrzymaniu slience w dalszym ciągu nie wyraża jakiejkolwiek chęci poprawy swojego zachowania. Wbija na multi kontach na serwer i wchodzi do ct, cały czas nadużywa u@ obrażając innych i spami zgłoszeniami o czym świadczą jego bany. Pomyślałbym nad permem dla tej osoby bo jak widać slience nie robi na nim wrażenia. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia: np dzis 17:06 mapa arcade po moim zgłoszeniu dostał banaDowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) slience dostal 2022-08-30 18:31 po czym 7 banów za nieodpowiednie zachowanie na u@/perm za mk po moim zgłoszeniu 1 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 (edytowane) 30 minut temu, #$Monster$# napisał: nie wyraża jakiejkolwiek chęci poprawy swojego zachowania Wnioskujesz to po banach tak to prawda że wchodze do ct na mk ale dostaje za to kary od rasty i od innych adminów także to nie powinno być brane pod uwage 30 minut temu, #$Monster$# napisał: Pomyślałbym nad permem dla tej osoby bo jak widać slience nie robi na nim wrażenia. nie żeby coś ale Paweł już pisał o tym permie także podjął decyzje silence na 1 msc i tak lepiej sie zachowuje niż @ Novu który czasami potrafi mocno napisac (sorry novu że akurat o tobie) 5 banów to i tak mało gdy osoba wyżej wspomniana przezemnie posiadała 60 commsow w miesiacu wiem moge przygarnąć notke od modzika ale chce sie poprostu wypowiedziec nad ta skarga Sam czasami nadmiernie uzywasz n-wordlow mowiac ze bedzie czarnuch/muzyn na ruletce takze nie wiem co o tym sadzi pawel ale no xdxddx i jeszcze nie mam 7 banow za to tylko 5 bo po 1 banie dostalem odrazu unbana Pozdro pdw cypek Edytowane 10 Września 2022 przez Fejmior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 50 minut temu, Fejmior napisał: Wnioskujesz to po banach tak to prawda że wchodze do ct na mk ale dostaje za to kary od rasty i od innych adminów także to nie powinno być brane pod uwage nie żeby coś ale Paweł już pisał o tym permie także podjął decyzje silence na 1 msc i tak lepiej sie zachowuje niż @ Novu który czasami potrafi mocno napisac (sorry novu że akurat o tobie) 5 banów to i tak mało gdy osoba wyżej wspomniana przezemnie posiadała 60 commsow w miesiacu wiem moge przygarnąć notke od modzika ale chce sie poprostu wypowiedziec nad ta skarga Sam czasami nadmiernie uzywasz n-wordlow mowiac ze bedzie czarnuch/muzyn na ruletce takze nie wiem co o tym sadzi pawel ale no xdxddx i jeszcze nie mam 7 banow za to tylko 5 bo po 1 banie dostalem odrazu unbana Pozdro pdw cypek morda tym fejmikiem 1 2 SPAM + brak kultury Przez Tomgra, 10 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 20 Września 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 @AC / UB Team ban na tydzień dla fejmika. Skarga została przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi