Skocz do zawartości

FEJMIK? PERM? POWRÓT?

Udostępnij

#$Monster$#

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/Monsterrinio/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/fejmiknatracku/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Fejmik
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Więc fejmik po otrzymaniu slience w dalszym ciągu nie wyraża jakiejkolwiek chęci poprawy swojego zachowania. Wbija na multi kontach na serwer i wchodzi do ct, cały czas nadużywa u@ obrażając innych i spami zgłoszeniami o czym świadczą jego bany. Pomyślałbym nad permem dla tej osoby bo jak widać slience nie robi na nim wrażenia. 
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb

Data i godzina zdarzenia: np dzis 17:06  mapa arcade po moim zgłoszeniu dostał bana
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia)

slience dostal 2022-08-30 18:31 po czym  7 banów za nieodpowiednie zachowanie na u@/perm za mk po moim zgłoszeniu

• Lubię to! 1
  • Smutne. 1
  • WTF 1
  • Haha! 1
  • Kocham to! 1

30 minut temu, #$Monster$# napisał:

nie wyraża jakiejkolwiek chęci poprawy swojego zachowania

Wnioskujesz to po banach tak to prawda że wchodze do ct na mk ale dostaje za to kary od rasty i od innych adminów   także to nie powinno być brane pod uwage 

30 minut temu, #$Monster$# napisał:

Pomyślałbym nad permem dla tej osoby bo jak widać slience nie robi na nim wrażenia. 

nie żeby coś  ale Paweł już pisał o tym permie także  podjął decyzje silence na 1 msc  i tak lepiej sie zachowuje niż @ Novu  który czasami potrafi mocno napisac  (sorry novu że akurat o tobie) 5 banów to i tak mało gdy osoba wyżej wspomniana przezemnie posiadała 60 commsow w miesiacu wiem moge przygarnąć notke od modzika ale chce sie poprostu wypowiedziec  nad ta skarga Sam czasami nadmiernie uzywasz n-wordlow mowiac ze bedzie czarnuch/muzyn  na ruletce takze nie wiem co o tym sadzi pawel ale no xdxddx i jeszcze nie mam 7 banow za to tylko 5 bo po 1 banie dostalem odrazu unbana 

Pozdro 

pdw cypek 

Edytowane przez Fejmior

50 minut temu, Fejmior napisał:

Wnioskujesz to po banach tak to prawda że wchodze do ct na mk ale dostaje za to kary od rasty i od innych adminów   także to nie powinno być brane pod uwage 

nie żeby coś  ale Paweł już pisał o tym permie także  podjął decyzje silence na 1 msc  i tak lepiej sie zachowuje niż @ Novu  który czasami potrafi mocno napisac  (sorry novu że akurat o tobie) 5 banów to i tak mało gdy osoba wyżej wspomniana przezemnie posiadała 60 commsow w miesiacu wiem moge przygarnąć notke od modzika ale chce sie poprostu wypowiedziec  nad ta skarga Sam czasami nadmiernie uzywasz n-wordlow mowiac ze bedzie czarnuch/muzyn  na ruletce takze nie wiem co o tym sadzi pawel ale no xdxddx i jeszcze nie mam 7 banow za to tylko 5 bo po 1 banie dostalem odrazu unbana 

Pozdro 

pdw cypek 

morda tym fejmikiem

• Smutne. 1
  • Kocham to! 2

SPAM + brak kultury

Przez Tomgra,

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności