Grzechu Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 (Sorki ja przejmę 1000 pytanie redaktorzy) ;c Jakie wspomnienie lub przeżycie najbardziej wspominasz ze swojej całej przygody na arenieskilla? UWAGA KONKURS! Do wygrania jest Desert Eagle | Mecha Industries o łącznej wartości 20zł! Spoiler Konkurs polega na tym że rozlosuje jednego szczęściarza, który odpowie w tym temacie. Całe losowanie nagram, żeby nie było, że faworka itp. POWODZENIA WSZYSTKIM! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 I tak pewnie ja nie będę brany pod uwagę, przez to że ci podanie nie przyjąłem bo nawet grupy obrażające mnie robisz ale sobie napisze. Najbardziej zapamiętałem kiedy Bonio kręcił kołem kto dostanie degrada. Wtedy siedziałem na tsie z 7 osobami i czekaliśmy jakie kolejne dengu Bonio wymyśli. Były emocje jak na grzybach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Jeżeli chcesz coś takiego organizować - skontakuj się z redaktorami na forum/discordzie/steam. Kosz Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi