raven Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudabi1 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Raczej tak musi pozostać, ponieważ ten banner może mieć maksymalny rozmiar 360x60 i nie może ważyć więcej niż 16KB. (Chyba, że coś mnie ominęło i czegoś nie wiem). Ewentualnie mógłbym zlecić grafikowi, żeby zrobił logo bez rozjazdu pod te wymiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 11 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 W dniu 14.08.2022 o 03:58, abudabi1 napisał: Raczej tak musi pozostać, ponieważ ten banner może mieć maksymalny rozmiar 360x60 i nie może ważyć więcej niż 16KB. (Chyba, że coś mnie ominęło i czegoś nie wiem). Ewentualnie mógłbym zlecić grafikowi, żeby zrobił logo bez rozjazdu pod te wymiary. No myślę, że wystarczyłoby przeskalować odpowiednio, na innych sieciach są nawet bardziej skomplikowane loga, które wyglądają normalnie, bo są w odpowiednim rozmiarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Loga już nie ma na serwerze. Rozwiązane Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi