Novu Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 (edytowane) Link do steam: Novu Link do steam oskarżonego: wdsaxa Nick oskarżonego: wdsaxa Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) 19 albo 20 runda specfk na mnie za to ze ruszylem sie 0.1 sekundy po jego odliczeniu gdzie one trwalo moze 1 sekunde (specfk) 22 runda lub 23 zabija kacperk chyba za nic i po respie rowniez go zabija (Zeby admin dawal sie tyrac, ale mysle ze mu mozna wybaczyc bo nie jest dead brainem). Dodatkowo naduzywa mikrofonu, ma go kurwa za glosno, drze sie bez przerwy do niego itp itd itp. Juz dzis dostal SKARGE za specfk, mam nadzieje ze konsekwencje zostana wyciagniete. @ xdar1uNqq pingne by bolalo DODATKOWO @ Tomgra ten uzytkownik posiada 2 konta na forum 🙂 https://forum.arenaskilla.pl/profile/3826-wdsaxa/ https://forum.arenaskilla.pl/profile/10226-sssssssshiefon/ Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia: 20:10 +- chuj wi summer jail? jakos tak Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) Demko z tamtej mapy 19-20 runda i 23 @ mopez zero litosci Edytowane 13 Sierpnia 2022 przez Novu 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 (edytowane) Dostał skargę w której zawarty był SPEC FK Ale na demku to był freekill, bo wdsaxa sie pomylił ;v spec fk =/= fk Poniekąd, masz rację - dostał ctbana, za którego mógłby powrócić do perm ctbana ale to już dariun rozpatrzy i zadecyduje w jego sprawie Edit; Odnosiłem się tylko i wyłącznie do rozpisanej przeze mnie skargi autorstwa monstera, nie do TEJ Edytowane 13 Sierpnia 2022 przez mopez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Korzystając z prawa wypowiedzi z racji zawarcia mego nicku w skardze, nie pamiętam tej sytuacji albo nie przyłożyłem zbyt wielkiej wagi do tego, być może się buntowalem nwm. Myślę, ze gdybym poczuł jakiegoś specfk na sobie bądź na innym graczu, Saxa szybko skończył by z ctbanem. Fakt faktem saxy odliczanie i dawanie czasu na reakcje czasem pozostawia wiele do życzenie lecz sądzę, że wystarczy jakieś ostrzeżenie a z permem bym się wstrzymał. pozdrawiam, Zrespiłem się gdyż faktycznie gdyż na początku uważałem, że zbyt wcześnie mnie zabił, potem jak zabił mnie drugi raz stwierdziłem hmm może miał racje więc już nie drążyłem i odpuściłem też mogłem się pomylić prawda ? Twoje marne prowokację proszę zachowaj dla siebie. Zaznaczę tylko, ze nie mam powodu by bronić wdsaxe. 1 1 Połączyłem posty Przez Tomgra, 13 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 7 minut temu, kacperk49 napisał: Korzystając z prawa wypowiedzi z racji zawarcia mego nicku w skardze, nie pamiętam tej sytuacji albo nie przyłożyłem zbyt wielkiej wagi do tego, być może się buntowalem nwm. Myślę, ze gdybym poczuł jakiegoś specfk na sobie bądź na innym graczu, Saxa szybko skończył by z ctbanem. Fakt faktem saxy odliczanie i dawanie czasu na reakcje czasem pozostawia wiele do życzenie lecz sądzę, że wystarczy jakieś ostrzeżenie a z permem bym się wstrzymał. pozdrawiam, Zachowalbym to dla siebie itp itd bedzie to widoczne na demku lecz musze to napisac sory Zostales zabity, po czym wpisales !freekill sam sobie go akceptujac respiac sie saxa odrazu cie zabil co bylo specfk, wiec oszczedz bronienia tego chlopaczka co mikra nie umie przyciszyc + nwm albo to ja jestem tepy albo o chuj chodzi ze zdaniem "mysle ze gdybym poczyl jakiegos specfk", zabil cie gdy sie odrazu zrespiles wiec byl specfk pozdro wariacie dead brain nie jestes ale admin chipsy 1 1 Jest to zapisane na demku, spam Przez Tomgra, 13 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 (edytowane) rozpiska Spoiler 23:28 wdsaxa daje polecenie "totalny bezruch" i novu robi "krok" do przodu po odliczeniu polecenia 26.04 Wdsaxa daje polecenie "totalny bezruch w celi", Kacperk49 rusza sie pomimo totalnego bezurchu 26.05 wdsaxa zabija kacperk (slusznie) 26.20 admin pomylił się niesłusznie się respiąc, wiec wdsaxa go zabija ( slusznie) @novu dzieki za rundy, nie każdy bohater nosi peleryne@ xdar1uNqq decyzja ws. ctbana itp kary wdsaxa - mute 60 - naduzywasz Edytowane 16 Sierpnia 2022 przez mopez 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 W odwołaniu chodzi o specjalnego freekilla, a nie o ewentualną pomyłkę itp. Ja czy inne osoby też się mylimy, więc jeśli nie jest to klarowna sytuacja to nie przybije mu tego perma. Na razie odrzucone z uwagi na rozpiske i komentarz mopeza. Sprawą kont już zajął się Tomasz. Skarga została odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi