#$Monster$# Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/Monsterrinio/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/profiles/76561198894699660/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)zer0 Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) wiec tak koniec mapy dustv50 nie reaguje na moje zgloszenia na u@ to raz potem next mapa saxa robi na nim spec fk rzucil w niego granatem i potem wisnia rzucil granatem po czym saxa strzeil go usp i zabil admin nie chce dac mu ctbana twierdzac ze zrobil to nie wiedzac ile ma hp a wczesniej obaj ct obili go granatami a jak ja zrobilem fk na flobaku to nawet nie zapytal go czy mi wybacza i dal ctbana a dla saxy mowi ze zrobil to niechacy i ze wybacza mu i tak Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia: 15:34 13-08 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) mapa z 15:35 i jeszcze poprzednia ostatnia runda jak nie reaguje na zgloszenia 1 Jeśli dowodem jest demo, wymagane jest podanie rund zdarzenia. Przez Tomgra, 13 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 (edytowane) Na wstępie powiem, że proponuje odrzucać skargi monstera gdy nie ma rund A TYM BARDZIEJ MAP, bo sam doszukiwałem się mapy na której było opisane zdarzenie anyways ba_Minecraftcity_v16_snow Spoiler ~6.08 wiśnia rzuca Granata w zer0 ~6.10 wdsaxa rzuca granata w zer0 ~6.20 wiśnia rzuca nade w stronę zer0, zostawiając mu 6 hp ~6.31 wdsaxa zabija zer0 z uspa 6.40 wdaxa wychodzi z ct mówiąc ,, dajcie mu fd" Zer0 otrzymał fd jb_dust2_v50 Spoiler Zer0 Dołączył do serwera PO zdarzeniu opisanym poniżej, więc twoje zgłoszenia dał mu tyle, co nic ( nie widział zdarzenia, bo nie był na serwerze) Wdsaxa robi fk na monsterze na zabawie kd Wdsaxa respi monstera w celi Monster strzela się z kimś i ginie Jail_xmf Spoiler ~30.30 monster wychodzi z gr i zabija kube mówiąc ,, zresp się, chciałem żebyś miał full hp" Jeśli chodzi o 3 godziny temu, #$Monster$# napisał: zrobilem fk na flobaku to nawet nie zapytal go czy mi wybacza i dal ctbana a dla saxy mowi ze zrobil to niechacy i ze wybacza mu i tak Freekill został nadany za spec fk na Kubie, mapę wcześniej ( a przynajmniej tak wydedukowałem). Na tamtej mapie wyszedłeś przed cele, zabiłeś kube po czym powiedziałeś, że specjalnie go zabiłeś, żeby miał full hp xd Ctban słuszny.@ xdar1uNqq do zer0 brak poważnych zarzutów które się sprawdziły itp Kary Wdsaxa ctban 120 fk na zabawie, obijanie tt ( nic to nie zmienia, że go zrespiłeś bo i tak zginął kilkanascie sekund po tym i powinien dostac fd) Wiśnia ctban 60 obijanie tt Edytowane 13 Sierpnia 2022 przez mopez 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Skarga została odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi