Skocz do zawartości

Skarga - wdsaxa specfk, multikonto na forum

Udostępnij

Novu

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam:  Novu

Link do steam oskarżonego:  wdsaxa

Nick oskarżonego: wdsaxa
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) 19 albo 20 runda specfk na mnie za to ze ruszylem sie 0.1  sekundy po jego odliczeniu gdzie one trwalo moze 1 sekunde (specfk) 22 runda lub 23 zabija kacperk chyba za nic i po respie rowniez go zabija (Zeby admin dawal sie tyrac, ale mysle ze mu mozna wybaczyc bo nie jest dead brainem). Dodatkowo naduzywa mikrofonu, ma go kurwa za glosno, drze sie bez przerwy do niego itp itd itp.

image.png.08466fcff30fd3295ccc192a21d34e1e.png

Juz dzis dostal SKARGE za specfk, mam nadzieje ze konsekwencje zostana wyciagniete. @ xdar1uNqq pingne by bolalo

DODATKOWO

@ Tomgra ten uzytkownik posiada 2 konta na forum 🙂

https://forum.arenaskilla.pl/profile/3826-wdsaxa/

https://forum.arenaskilla.pl/profile/10226-sssssssshiefon/

Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb

Data i godzina zdarzenia: 20:10 +- chuj wi summer jail? jakos tak 
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) Demko z tamtej mapy 19-20 runda i 23 

@ mopez zero litosci 

Edytowane przez Novu
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 1
  • Kocham to! 2

Dostał skargę w której zawarty był SPEC FK

Ale na demku to był freekill, bo wdsaxa sie pomylił ;v

spec fk =/= fk

Poniekąd, masz rację - dostał ctbana, za którego mógłby powrócić do perm ctbana
ale to już dariun rozpatrzy i zadecyduje w jego sprawie

Edit; Odnosiłem się tylko i wyłącznie do rozpisanej przeze mnie skargi autorstwa monstera, nie do TEJ

Edytowane przez mopez

Korzystając z prawa wypowiedzi z racji zawarcia mego nicku w skardze, nie pamiętam tej sytuacji albo nie przyłożyłem zbyt wielkiej wagi do tego, być może się buntowalem nwm. Myślę, ze gdybym poczuł jakiegoś specfk na sobie bądź na innym graczu,  Saxa szybko skończył by z ctbanem. Fakt faktem saxy odliczanie i dawanie czasu na reakcje czasem pozostawia wiele do życzenie lecz sądzę, że wystarczy jakieś ostrzeżenie a z permem bym się wstrzymał.

pozdrawiam,

Zrespiłem się gdyż faktycznie gdyż na początku uważałem, że zbyt wcześnie mnie zabił, potem jak zabił mnie drugi raz stwierdziłem hmm  może miał racje więc już nie drążyłem i odpuściłem też mogłem się pomylić prawda ? Twoje marne prowokację proszę zachowaj dla siebie. Zaznaczę tylko, ze nie mam powodu by bronić wdsaxe. 

• WTF 1
  • Haha! 1

Połączyłem posty

Przez Tomgra,

7 minut temu, kacperk49 napisał:

Korzystając z prawa wypowiedzi z racji zawarcia mego nicku w skardze, nie pamiętam tej sytuacji albo nie przyłożyłem zbyt wielkiej wagi do tego, być może się buntowalem nwm. Myślę, ze gdybym poczuł jakiegoś specfk na sobie bądź na innym graczu,  Saxa szybko skończył by z ctbanem. Fakt faktem saxy odliczanie i dawanie czasu na reakcje czasem pozostawia wiele do życzenie lecz sądzę, że wystarczy jakieś ostrzeżenie a z permem bym się wstrzymał.

pozdrawiam,

Zachowalbym to dla siebie itp itd bedzie to widoczne na demku lecz musze to napisac sory

Zostales zabity, po czym wpisales !freekill sam sobie go akceptujac respiac sie saxa odrazu cie zabil co bylo specfk, wiec oszczedz bronienia tego chlopaczka co mikra nie umie przyciszyc + nwm albo to ja jestem tepy albo o chuj chodzi ze zdaniem "mysle ze gdybym poczyl jakiegos specfk", zabil cie gdy sie odrazu zrespiles wiec byl specfk pozdro wariacie dead brain nie jestes ale admin chipsy 

• WOW MEGA! 1
  • Haha! 1

Jest to zapisane na demku, spam

Przez Tomgra,

rozpiska 

Spoiler

23:28 wdsaxa daje polecenie "totalny bezruch" i novu robi "krok" do przodu po odliczeniu polecenia

26.04 Wdsaxa daje polecenie "totalny bezruch w celi", Kacperk49 rusza sie pomimo totalnego bezurchu
26.05 wdsaxa zabija kacperk (slusznie)
26.20 admin pomylił się niesłusznie się respiąc, wiec wdsaxa go zabija ( slusznie)

@novu dzieki za rundy, nie każdy bohater nosi peleryne

@ xdar1uNqq decyzja ws. ctbana itp

kary
wdsaxa - mute 60 - naduzywasz

Edytowane przez mopez
  • Kocham to! 1

• Moderator

W odwołaniu chodzi o specjalnego freekilla, a nie o ewentualną pomyłkę itp. Ja czy inne osoby też się mylimy, więc jeśli nie jest to klarowna sytuacja to nie przybije mu tego perma. Na razie odrzucone z uwagi na rozpiske i komentarz mopeza. Sprawą kont już zajął się Tomasz. 

Skarga została odrzucona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności