Skocz do zawartości

skarga na admina bo ma probny

Udostępnij

#$Monster$#

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/Monsterrinio/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/profiles/76561198894699660/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)zer0
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) wiec tak koniec mapy dustv50 nie reaguje na moje zgloszenia na u@ to raz potem next mapa saxa robi na nim spec fk rzucil w niego granatem i potem wisnia rzucil granatem po czym saxa strzeil go usp i zabil admin nie chce dac mu ctbana twierdzac ze zrobil to nie wiedzac ile ma hp a wczesniej obaj ct obili go granatami  a jak ja zrobilem fk na flobaku to nawet nie zapytal go czy mi wybacza i dal ctbana a dla saxy mowi ze zrobil to niechacy i ze wybacza mu i tak
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb

Data i godzina zdarzenia: 15:34 13-08
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) mapa z 15:35 i jeszcze poprzednia ostatnia runda jak nie reaguje na zgloszenia

• WOW MEGA! 1

Jeśli dowodem jest demo, wymagane jest podanie rund zdarzenia.

Przez Tomgra,

Na wstępie powiem, że proponuje odrzucać skargi monstera gdy nie ma rund A TYM BARDZIEJ MAP, bo sam doszukiwałem się mapy na której było opisane zdarzenie

anyways

ba_Minecraftcity_v16_snow

Spoiler

~6.08 wiśnia rzuca Granata w zer0
~6.10 wdsaxa rzuca granata w zer0
~6.20 wiśnia rzuca nade w stronę zer0, zostawiając mu 6 hp
~6.31 wdsaxa zabija zer0 z uspa
6.40 wdaxa wychodzi z ct mówiąc ,, dajcie mu fd"

Zer0 otrzymał fd

jb_dust2_v50

Spoiler

Zer0 Dołączył do serwera PO zdarzeniu opisanym poniżej, więc twoje zgłoszenia dał mu tyle, co nic ( nie widział zdarzenia, bo nie był na serwerze)

Wdsaxa robi fk na monsterze na zabawie kd
Wdsaxa respi monstera w celi
Monster strzela się z kimś i ginie

Jail_xmf

Spoiler

~30.30 monster wychodzi z gr i zabija kube mówiąc ,, zresp się, chciałem żebyś miał full hp"

Jeśli chodzi o 

3 godziny temu, #$Monster$# napisał:

zrobilem fk na flobaku to nawet nie zapytal go czy mi wybacza i dal ctbana a dla saxy mowi ze zrobil to niechacy i ze wybacza mu i tak

Freekill został nadany za spec fk na Kubie, mapę wcześniej ( a przynajmniej tak wydedukowałem). Na tamtej mapie wyszedłeś przed cele, zabiłeś kube po czym powiedziałeś, że specjalnie go zabiłeś, żeby miał full hp xd
Ctban słuszny.

@ xdar1uNqq do zer0 brak poważnych zarzutów które się sprawdziły itp

Kary 

Wdsaxa ctban 120 fk na zabawie, obijanie tt ( nic to nie zmienia, że go zrespiłeś bo i tak zginął kilkanascie sekund po tym i powinien dostac fd)
Wiśnia ctban 60 obijanie tt

Edytowane przez mopez
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności