ponczek Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Propozycja to: (zmiana/modyfikacja istniejącej rzeczy/nowa rzecz) Usuniecie takiej wiadomości ponieważ jest ona brzydka i useless Treść: (co chcesz zaproponować) Usuniecie wiadomości z czatu "Gracz ★ VIP ★ ponczek zaatakował kolegę z drużyny." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Wydaje mi się, że jest to raczej błąd, ale jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Proponuje całkiem usunąć bo wywala z serwera i nie da sie wbić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Tak Btw. Wyjebcie te sygnatury wielkie bo zobaczcie co ma wyżej monster. Według mnie to trochę przesada 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 jestem na tak / git pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Tak, pewnie - kompletnie nie potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudabi1 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Nie wiem czy mamy to samo na myśli, ale wydaje mi się, że ten problem już usunąłem. Dajcie znać w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Problem done. @ abudabi1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudabi1 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Propozycja przyjęta Zmiany niedługo zostaną wprowadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi