Grzechu Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Nick: GrzechuWiek: 173 najlepsze prace: Imgur2 linki do zleceń: 1 Zlecenie 2 Zlecenie Używany program: Photoscape XDoświadczenie w grafice: Nie mam jakiegoś dużego doświadczenia, robię zlecenia na forum oraz robię prace kolegom i koleżankom z serwerowni gdy mnie ktoś poprosi.Coś o sobie: Jestem Hubert, mam 17 lat i w wolnych chwilach spędzam czas ze znajomymi na boisku i gram na JB. Niestety moja aktywność w zleceniach jest niska ale to dlatego, że nie było w ogóle zleceń lecz jeżeli takowe się pojawią te chętnie będę mógł je wykonywać. Aktualnie jest tylko 1 grafik na 5 miejsc i chcę mu pomóc we wszystkich zleceniach. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 na tak fajne pracki/doswiadczenie/stara sie chlopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 nie prace bez szalu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 tak + fajne prace + był grafikiem i cos tam potrafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 28 minut temu, Grzechu napisał: 3 najlepsze prace: Imgur nawet ok prace widać zaangażowanie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Godzinę temu, #$Monster$# napisał: nie prace bez szalu "prace bez szalu" to zrób lepsze 12 latku. Na tak +Giga chadowe graficzki +Doświadczenie +Dobry kolega +Nie lubi potwora 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xhnnn Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Na tak +Fajne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Na tak +Doświadczenie +Dobre prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 tak brak grafikow checi zlecenia prace +/- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 (edytowane) Jestem na tak ale tylko dlatego, że jest jeden grafik i potrzeba dodatkowych par rąk. Wielkim minusem jest u ciebie słabe zachowanie. Prace takie dosyć średnie ale z biegiem czasu się nauczysz robić lepsze. Na pewno plus za chęci, wiek itp. Edytowane 4 Sierpnia 2022 przez ToruT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafis Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Tak +Fajne Prace +Zaangażowanie +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 (edytowane) Na tak z racji małej liczby grafików - popraw zachowanie, bo czasami nie świecisz przykładem pracę w miarę spoko Edytowane 4 Sierpnia 2022 przez Karczmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoKSoN Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zważając na obecną liczbę grafików na tak, pracę są poprawne ale niczym się nie wyróżniają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wylocik Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Na tak +Lubi to robic +Fajne prace ma ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Na tak +Zajawka +Starania +Dobre kreatywne prace +giga chad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Na +chęci +/-grafiki(z czasem nabierzesz doświadczenia) +mało grafików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTaboret Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Tak +Fajne Prace +Zaangażowanie +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShizerxXx Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 na tak prace fajne +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi128 Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Tak +Fajne Prace +Chęci +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Podanie przyjęte Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi