Killerek Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Nick: Killerek Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Witam, dlaczego ja? hmm, jestem ogarniętym i zrównoważonym człowiekiem, który będzie, mógł dopilnować porządku na serwerze. Pełniłem Dużo Stanowisk Administracyjnych Na ArenieSkilla i poza nią. Pozdrawiam Cieplutko Doświadczenie w adminowaniu: Major drv2, dużo razy admin: dr, rt i własny serwer basebuilder Jak długo gram w CS:GO?: 5-6 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 7-24 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[HARD] Killerek %3AD/137.74.7.15:30050/https://www.gametracker.com/player/Killerek %3AD/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 6/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/killerektoidol/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 jestem na tak +mily +ogar +sm +byly major -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 tak +wie co i jak +/- aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Ta +Doświadczenie +Ogar +Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Na tak Doświadczenie,ogarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Na tak +Miły +Doświadczenie +SM +Mózg jest w posiadaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 W dniu 3.08.2022 o 16:23, Killerek napisał: Mutacja głosu: Nie Nie no +mily chlopak +wiek +zna go kazdy itp itd na wielkie TAK!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 W sumie sprawiasz zawsze dobre wrażenie +SM +Bezkonfliktowość +Doświadczenie -Aktywność miło by było zobaczyć cię częściej jako administratora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Na tak + doświadczenie + duża aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Podanie przyjęte Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi