PoLaR Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Link do steam: niepotrzebny Link do steam oskarżonego: niepotrzebny Nick oskarżonego: tomgra Opis sytuacji: Osoba owa nie ogarnia tego stanowiska i powinna jak najszybciej zostać zdegranowana z owego stanowiska, ponieważ działa jedno stronnie i ja dostaje kary, a osoba, która grozi, że wytnie mi internet i wyzywa mnie jak i prowokuje na CB, totalnie nic nie dostaje. Moderator ogólnie ma słabe wyczucie czasu i nie potrafi warnować osoby, które prowokują wyzywają na CB, jedynie ja dostałem warna, a co z osobami, które nagimnnie prowokują? Serwer: Forum Data i godzina zdarzenia: 28.07.2022 Dowody: 2 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 boli? 1 SPAM Przez Terminator, 29 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 chciałbym tylko dodać, że pan @PoLaRjest mistrzem prowokacji ( tak się nazwał) Czy to kolejna z nich pani PolaR ? 1 SPAM + prowokacja Przez Terminator, 29 Lipca 2022, edytowane 29 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 29 Lipca 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Wielokrotnie ostrzegałem Cię na ChatBoxie, byś nie prowokował i nie obrażał innych użytkowników forum. Ignorowałeś moje ostrzeżenia, więc w końcu skończyłeś z warnem. Inatimera ostatnio ostrzegałem po raz pierwszy, by nie obrażał/prowokował i przestał. Jeśli wróci na złą ścieżkę, to też skończy z warnem, kolejnej prośby o zachowanie kultury już nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi