VAC_miodeQ Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Propozycja to: Only 4 Maps treść: witam chciałem zaproponować czysty serwer 4 Maps | dd2, mirage ,nuke , cache | oczywiście z mapami z cs GO mam taki serwer więc moglibyśmy go wykorzystać . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 CS:GO Mod był na początku 4 Maps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 XD? Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBM Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 30 minut temu, VAC_miodeQ napisał: Propozycja to: Only 4 Maps treść: witam chciałem zaproponować czysty serwer 4 Maps | dd2, mirage ,nuke , cache | oczywiście z mapami z cs GO mam taki serwer więc moglibyśmy go wykorzystać . Zgaduję, że ten serwer jest nowy i nie posiada stałych graczy, a więc praktycznie to bez sensu chyba, że gruba inwestycja w reklamę. Ogółem jestem na tak, bo serwerów nigdy za wiele, ale jak mam być szczery to wydaje mi się, że będzie to serwer ze średnią statystyką 1/x graczy. Za X podstaw sobie ilość slotów jaką kupiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Jestem na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helix2213 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Nie. Wystarczy już cs go mod. Ja bym bardziej był skłonny zrobić cod mod 45k np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Jestem na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Nie widzę tego. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi