1uz Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Witam, odwołuje się od bana którego dostałem. Wiem że jestem niewinny i uważam że jakiekolwiek oskarżenia prowadzone w moją stronę są błędne. Nick: 1uz Nick admina: Adaś @ Tetsuya Długość bana: Perm Data i godzina: 19:43 - 10.07.2022 Serwer: OnlyMirage (mirage.arenaskilla.pl:30006) Powód bana: WH https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:647998218&advType=steamid&Submit Proszę o sprawdzenie demka. Mam nadzieję że sprawa szybko się rozwiąże. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Po obejrzeniu demka stwierdziłem, iż doszło do pomyłki. Proszę o ub tego gracza. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 11 Lipca 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi