Diamont Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach)$Diamont$ Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) pogrywam sobie na om i widze duzo cheaterów i chicialbym ich łapać. Spędzilem juz troche czasu w csgo i wiem jak gra cheater. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) m@drv1 admin jb.drv2,drv1,1vs1 Jak długo gram w CS:GO?: 5lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10-01 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT)https://www.gametracker.com/player/%24Diamont%24/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: (Skala określona w poniżej) 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Diamont112/ Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 na tak -nie ogarniasz -doswiadczenie (średnie jak na przyszłego admina) -aktywność do poprawy -sm? -prawdopodobieństwo duże jest tego że kłamiesz z wiekiem -masz trochę piskliwy głos +grasz w cs go 5 lat omg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Ta kox Ogar doswoadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Na nie, bez przesady XD -szybko ci sie znudzi -sm Ostatnio pisałeś podanie na admina i chwile później z niego zrezygnowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 na tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Na tak Aktywny Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wylocik Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Na nie -zachowanie +sm -prowokujesz czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Można zaufać i dać mu szansę... - Wiek - Doświadczenie - Aktywność // Na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 (edytowane) Admin nadany. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 11 Lipca 2022 przez ToruT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi