Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na kacperk

Udostępnij

Grzechu

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/so_ez_game/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198088211170/

Nick oskarżonego: kacperk49
Opis sytuacji: Rozpoczynam zabawę "prawdę fałsz". Nagle gdy podbiegam do przycisków fd (oskarżony) zaczyna sobie klikać przyciski od terrarium gdy w środku niego znajdują się +/- 7 osób. Oczywiście spam przyciskami kacperka spowodował wypadek (mass fk przyciskiem dokładnie -> 5fk). Mogę sobie zdawać sprawę, że mógł to zrobić nienaumyślnie ale wystarczy pomyśleć, że skoro w terrarium znajdują się więźniowie a w 90% mapach przyciski w terrarium zabijają no to cóż D; Oczywiście zabiłem kacperka jak i pozostałego więźnia który został w terrarium i nadałem kd w next. 
Serwer: JB

Data i godzina zdarzenia: 02/07/2022 godz 21:40
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia)

Demko + Klip, nazwy mapy nie znam lecz to była mapa gdzieś z godziny 21:40 dokładnie 8 runda.

Edytowane przez Grzechu
dodanie link do steam oskarżonego
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 3
  • WOW MEGA! 1

Tak, racja zrobiłem, przeprosiłem nie byłem świadomy. Druga sprawa jest taka, że godzina troszkę ci się pomyliła mówiąc szczerze nawet nie troszkę, ale cóż. Polecam UBT obejrzeć demko z całej tej mapy :) Nie był to spam przyciskami tak jak napisałeś to w skardze tylko byłem przekonany, że ten przycisk chowa stoły tak jak jest oznaczony. Wszystkich których zabiłem faktycznie przepraszam jeszcze raz.

• Haha! 1

nie rozumiem czemu warden nie dał poprostu zabawy  

Zabicie więźniów przez przypadek guzikiem:

Gdy Klawisz, Zastępca lub Prowadzący przeprasza i mówi, że nie chciał, ożywienie graczy/ włączenie zabawy w następnej rundzie.
(nie ma opisanego ze tt ma to samo ale kacperek przeprosil wiec nie widze problemu 
tak czy siak jakas kara musibyc 
kacperek49 - 5nieumyslnuch  freekili ban  720

@ Moderator przyjac 

• Lubię to! 1
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności