Grzechu Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/so_ez_game/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198088211170/ Nick oskarżonego: kacperk49 Opis sytuacji: Rozpoczynam zabawę "prawdę fałsz". Nagle gdy podbiegam do przycisków fd (oskarżony) zaczyna sobie klikać przyciski od terrarium gdy w środku niego znajdują się +/- 7 osób. Oczywiście spam przyciskami kacperka spowodował wypadek (mass fk przyciskiem dokładnie -> 5fk). Mogę sobie zdawać sprawę, że mógł to zrobić nienaumyślnie ale wystarczy pomyśleć, że skoro w terrarium znajdują się więźniowie a w 90% mapach przyciski w terrarium zabijają no to cóż D; Oczywiście zabiłem kacperka jak i pozostałego więźnia który został w terrarium i nadałem kd w next. Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: 02/07/2022 godz 21:40 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) Demko + Klip, nazwy mapy nie znam lecz to była mapa gdzieś z godziny 21:40 dokładnie 8 runda. Counter-Strike_ Global Offensive - Direct3D 9 2022-07-02 21-40-12_Trim (2).mp4 Edytowane 2 Lipca 2022 przez Grzechu dodanie link do steam oskarżonego 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Tak, racja zrobiłem, przeprosiłem nie byłem świadomy. Druga sprawa jest taka, że godzina troszkę ci się pomyliła mówiąc szczerze nawet nie troszkę, ale cóż. Polecam UBT obejrzeć demko z całej tej mapy Nie był to spam przyciskami tak jak napisałeś to w skardze tylko byłem przekonany, że ten przycisk chowa stoły tak jak jest oznaczony. Wszystkich których zabiłem faktycznie przepraszam jeszcze raz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 nie rozumiem czemu warden nie dał poprostu zabawy Zabicie więźniów przez przypadek guzikiem: Gdy Klawisz, Zastępca lub Prowadzący przeprasza i mówi, że nie chciał, ożywienie graczy/ włączenie zabawy w następnej rundzie. (nie ma opisanego ze tt ma to samo ale kacperek przeprosil wiec nie widze problemu tak czy siak jakas kara musibyc kacperek49 - 5nieumyslnuch freekili ban 720 @ Moderator przyjac 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 3 Lipca 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi