Trendy OH Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 (edytowane) Witam, bez żadnych podstaw zostałem zbanowany przez administratora OlszaKk "powód czitujesz" zostałem w tym celu poszkodowany bo straciłem kilka dni na wbijanie lvla + takie info dostałem że nie chce mu sie sc wysłać na mnie więc prosze o UB na serwerze cod mod 501lvl nick : Trendy OH godzina i data : 31.03.2019 16:57 Admin : OlszakK Nick : Trendy OH Ban : Permanentny BRAK SC BRAK DEMKA "ZACYTUJE SŁOWA OLSZAKA" : "NIE CHCE MI SIE WSTAWIAĆ SC JAK CHCESZ TO ZŁÓŻ SKARGE" Edytowane 31 Marca 2019 przez Trendy OH 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlszakK Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 To ty powiedziałeś że możesz wysłać ss a ja tylko powiedziałem że mam wszystko na demku więc nie cytuj słów, których nie powiedziałem. Demko rozpisze później. https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=5734&download=auto0-20190331-164957-2002630130-fy_pool_day-_PL_____ArenaSkilla_____Cod_Mod__501lvl__Monety__Konkurs___ws__knife__gloves__LiveServer.pl-1700.zip 0:49-0:54 Nienaturalne ruchy celownika oraz trafianie głów celując obok 1:12-1:14 Kolejny nienaturalny ruch celownika 2:10-2:13 Dziwnym sposobem wcelowujesz sie w pozycje na ktorej stoi przeciwnik 2:28-2:32 Stawiasz beczki na pozycji przeciwnika, a wczesniej tego nie robiłeś 2:50-2:51 Celownik na chwile ci zostaje na przeciwniku za scianą 4:12-4:15 Ponownie stawiasz beczki na pozycji przeciwnika 6:01-6:06 Przewidziales ruch przeciwnika do perfekcji 6:20-Znowu znasz położenie opponenta, aimlock (BAN) Zostawiam do oceny 1 Łącze dwa posty w jeden. Przez Dank, 2 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendy OH Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 jak odpalić to demko bo coś nie działa HAHAHAHAHAHAHAH nic takiego nie mowielm ze moge wyslac sc i jesli twoim zdaniem to jest hackerstwo to po proszę o wypowiedź kogoś wyższego od ciebie bo widac ze jestes 0 ambitny chłopie po 1 stawianie beczek moge gdzie chce stawiam bo stawiam bo mam taki kaprys po 2 gdzie masz celowanie przez sciane na enemy ? bo nie widze więc z grzeczności ci podziękuje po prosze o wypowiedź kogos innego i wyższego pozdrawiam. i nie wiem kto ci dał tego admina xdddd a i dodam jeszcze pokaż gdzie jest nie naturalny ruch celownika, jak chcesz to mogę ci okulistę zafundować bo widze że ze wzrokiem kiepsko Pozdrawiam jeszcze raz gorąco i po prosze o wypowiedź kogos innego 1 Łącze trzy posty w jeden. Przez Dank, 2 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlszakK Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Dobrze, @ NTM można prosić. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Spalony, brak UB. Close 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi