Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Odwołanie Od bana

Udostępnij

Trendy OH

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, bez żadnych podstaw zostałem zbanowany przez administratora OlszaKk "powód czitujesz" zostałem w tym celu poszkodowany bo straciłem kilka dni na wbijanie lvla :)

+ takie info dostałem że nie chce mu sie sc wysłać na mnie więc prosze o UB na serwerze cod mod 501lvl :) nick : Trendy OH

godzina i data 31.03.2019 16:57

Admin : OlszakK

Nick : Trendy OH

Ban : Permanentny 

BRAK SC BRAK DEMKA "ZACYTUJE SŁOWA OLSZAKA" : "NIE CHCE MI SIE WSTAWIAĆ SC JAK CHCESZ TO ZŁÓŻ SKARGE"

Edytowane przez Trendy OH
  • Smutne. 1

To ty powiedziałeś że możesz wysłać ss a ja tylko powiedziałem że mam wszystko na demku więc nie cytuj słów, których nie powiedziałem. Demko rozpisze później. 

https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=5734&download=auto0-20190331-164957-2002630130-fy_pool_day-_PL_____ArenaSkilla_____Cod_Mod__501lvl__Monety__Konkurs___ws__knife__gloves__LiveServer.pl-1700.zip

0:49-0:54 Nienaturalne ruchy celownika oraz trafianie głów celując obok

1:12-1:14 Kolejny nienaturalny ruch celownika

2:10-2:13 Dziwnym sposobem wcelowujesz sie w pozycje na ktorej stoi przeciwnik

2:28-2:32 Stawiasz beczki na pozycji przeciwnika, a wczesniej tego nie robiłeś

2:50-2:51 Celownik na chwile ci zostaje na przeciwniku za scianą

4:12-4:15 Ponownie stawiasz beczki na pozycji przeciwnika

6:01-6:06 Przewidziales ruch przeciwnika do perfekcji

6:20-Znowu znasz położenie opponenta, aimlock (BAN)

Zostawiam do oceny;):?

• Haha! 1
Łącze dwa posty w jeden.

Przez Dank,

jak odpalić to demko bo coś nie działa

HAHAHAHAHAHAHAH nic takiego nie mowielm ze moge wyslac sc :) i jesli twoim zdaniem to jest hackerstwo to po proszę o wypowiedź kogoś wyższego od ciebie ;) bo widac ze jestes 0 ambitny chłopie po 1 stawianie beczek moge gdzie chce stawiam bo stawiam bo mam taki kaprys po 2 gdzie masz celowanie przez sciane na enemy ? bo nie widze więc z grzeczności ci podziękuje po prosze o wypowiedź kogos innego :) i wyższego pozdrawiam. i nie wiem kto ci dał tego admina xdddd 

a i dodam jeszcze pokaż gdzie jest nie naturalny ruch celownika, jak chcesz to mogę ci okulistę zafundować bo widze że ze wzrokiem kiepsko Pozdrawiam jeszcze raz :) gorąco i po prosze o wypowiedź kogos innego 

• Smutne. 1
Łącze trzy posty w jeden.

Przez Dank,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności