TDM Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/profiles/76561198931216907 Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/niolon Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)Polar Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)prowokacja wielu osób Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)JB Data i godzina zdarzenia: ok 20 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) mapa JB_Snow wczoraj godzina ok. 20 2 Jeśli dowodem jest demo, wymagane jest podanie rund zdarzenia Przez Tomgra, 24 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 (edytowane) Hejka, jest mi bardzo miło, że zmotywowałeś się złożyć na mnie skargę, aczkolwiek mogę śmiało zauważyć, że masz problemy z określeniem czasu (polecam się zapisać do psychiatry), dlaczego tak sądzę? Sądzę to z tego powodu, że mapa jb_snow było o godzinie 22:58! A nie jak mówisz, że była o 20 xd, dlatego cały czas polecam się zapisać gdzieś na badania, ponieważ masz problemy z rozróżnieniem czasu i nie jest to prowokacja, ani nic, tylko ja się troszczę o wasze słabe zdrowie psychiczne. DODATKOWO Jakbyś nie wiedział sam, też dostałeś bana za prowokację, albo muta i JA TAK SAMO DOSTAŁEM (co prawda niesłusznego) GAGA I MUTA Z TEJ MAPY, więc nie rozumiem do końca, dlaczego piszesz skargę skoro kochany admin był na serwie i sam dopiął sprawiedliwości, Polecam się na prawdę gdzieś udać, ponieważ marnujesz cenny czas naszego ukochanego UBT Pozdrawiam z rodzinkOM Ps. dawaj dalej się b8 xd Edytowane 24 Czerwca 2022 przez PoLaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 (edytowane) Na serwerze było dwóch adminów: L0st i Inatimer Oboje dostaliście (TDM i Polar) commsy od adminów, więc imo skarga useless @ ModeratorOdrzucone Edytowane 24 Czerwca 2022 przez Asko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi