Skocz do zawartości

[Odrzucona]skarga na Polara

Udostępnij

TDM

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/profiles/76561198931216907

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/niolon

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)Polar
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)prowokacja wielu osób 
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)JB

Data i godzina zdarzenia: ok 20
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) mapa JB_Snow wczoraj godzina ok. 20

• Haha! 2

Jeśli dowodem jest demo, wymagane jest podanie rund zdarzenia 

Przez Tomgra,

Hejka, jest mi bardzo miło, że zmotywowałeś się złożyć na mnie skargę, aczkolwiek mogę  śmiało zauważyć, że masz problemy z określeniem czasu  (polecam się zapisać do psychiatry), dlaczego tak sądzę? Sądzę to z tego powodu, że mapa jb_snow było o godzinie 22:58!

kuk.thumb.PNG.d4294e1bda176c2be6a8f93e74141118.PNG

A nie jak mówisz, że była o 20 xd, dlatego cały czas polecam się zapisać gdzieś na badania, ponieważ masz problemy z rozróżnieniem czasu i nie jest to prowokacja, ani nic, tylko ja się troszczę o wasze słabe zdrowie psychiczne.

DODATKOWO

Jakbyś nie wiedział sam, też dostałeś bana za prowokację, albo muta i JA TAK SAMO DOSTAŁEM (co prawda niesłusznego) GAGA I MUTA Z TEJ MAPY, więc nie rozumiem do końca, dlaczego piszesz skargę skoro kochany admin był na serwie i sam dopiął sprawiedliwości,

uga.PNG.3ea6f11f345bfa0e7f4f89e2e26c3e14.PNG

Polecam się na prawdę gdzieś udać, ponieważ marnujesz cenny czas naszego ukochanego UBT

Pozdrawiam z rodzinkOM 

Ps. dawaj dalej się b8 xd

Edytowane przez PoLaR

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności