Shary Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Witam zauważyłem że przez kilka dni kiedy wchodzę na serwer i np chce zmienić nuż tylko dla vip albo dać komuś bana albo muta to pojawiają mi się komunikaty że nie mam dostępu do tych komend chcę wybrać nuż wpisując ''!knife'' to mam szare te noże które są dla vipa mimo to że mam vipa i kiedy chce dać komuś bana to muszę wpisać w konsoli ''retry'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Ja miałem tak że nie mogłem wybrać traucera a chociaż mam tą klasę kupioną. I też nie mogłem dać bana komuś przez !admin musiałem przez konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Miałem tak samo nie mogłem zmutować gracza poprzez wpisanie komendy sm_mute bo pisało że nie mam dostępu do tej komendy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zepsuty sklep który nadaje admina i vipa. Nie tylko na tym serwerze się to psuje. @ Avgariatnaprawi to raczej w bliskiej przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Czy problem nadal występuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) @ Avgariat tak dziś znowu się z tym spotkałem Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez Shary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 @ Avgariat i to występuje na serwerze retakes jak konsolkę chcę włączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Dzisiaj przez 15 minut nie miałem gangu/svipa/klasy sp chociaż mam wszystko, jak i nie miałem dostępu do admina, więc potwierdzam, nie mówiąc o straconych kredytach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 @ Avgariatzabiera wszystko Co się ma mam admina zabiera go mam svip zabiera go itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Błąd nie powinien już występować. Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi