winny Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Nick: winny Nick oskarżonego: ☣ вяσgισ が大 Serwer: JB Opis sytuacji: Admin od dłuższego czasu wyzywa mnie i specjalnie przekręca moj nick żeby mnie zdenerwować, po czym zwyzywałem go dostałem muta na 120 minut, gaga na 120 minut, i grając bez możliwości jakiejkolwiek komunikacji, po ok. 10 minutach dał mi bana na serwer na 180 minut. nie pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 To był zły powód i tak powinieneś dostać bana na 120 za nadmierne wyzywanie mnie od "cip" "kurw" itp itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Wszystko bardzo fajnie lecz nawet nie wiem jaka to mapa , godzina itp xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) Dobra gitówa jest obejrzałem se demo cnie Brogio nic nie powiedział nie przekręcił twojego nicku , Mute słuszny gag tak samo a jeśli chodzi o tego bana http://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=winny&Submit=Szukaj to takie troszke XD Zostawiam go rangom wyższym @ Yamakashi@ tos1ek Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez Multi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 7 minut temu, Multi napisał: Dobra gitówa jest obejrzałem se demo cnie Brogio nic nie powiedział nie przekręcił twojego nicku , Mute słuszny gag tak samo a jeśli chodzi o tego bana http://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=winny&Submit=Szukaj to takie troszke XD Zostawiam go rangom wyższym @ Yamakashi@ tos1ek Ban był missowy dlatego jak mu go dałem dosłownie 10sek pozniej dałem ub ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Jak można zmissować bana? XD Dobra what ever, skoro nie było winy admina na demku podczas bana, a oskarżyciel nie podał innej daty, w takim razie skarga odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi