Skocz do zawartości

[Odrzucona]skarga na admina asaso

Udostępnij

#$Monster$#

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)  https://steamcommunity.com/id/MonsterIdol/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/asaso098/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) asaso
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) daje mi ctbana za wychodzenie na zabawe a nikogo do ct nie bylo chetnego to se wbilem  do tego ma prowokujacy tag
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb

Data i godzina zdarzenia: 20-06 19:40

Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) jb urwis demko 19:40+sb 

image.png.71abd8a56c419d941b451ffa5c24da65.png

Edytowane przez #$Monster$#

Sytuacja wyglądała tak, że zabawa "wg" została wygłosowana za pomocą komendy "!wg"
Monster wyszedł z ct, rundę przed rozpoczęciem zabawy

zabawa odbyła się i 1(lub 2) rundy później monster dołączył ponownie do ct, twierdząc, że nie było nikogo w kolejce.
Nadałem mu ctbana, gdyż według regulaminu musi odczekać 4 rundy po zabawie, aby nie możnaby było tego uznać za "wychodzenie na zabawe z ct", które to było powodem nadanego przeze mnie ctbana.

Ctban według mnie w 100% słuszny, ale to już @darek sprawdzi.

Taka jest moja perspektywa :P 

5 minut temu, #$Monster$# napisał:

image.png.71abd8a56c419d941b451ffa5c24da65.png

Odnosząc się do ^^, jest to tag nieodnoszący się do nikogo z ArenySkilla, tylko do mojego kolegi z klasy, o czym świadczą członkowie tej grupy

Nie używam tego jako tagu, używam tagu "Dr4Ks0nsfans", więc nie rozumiem w jakim celu jest to wplecione w skarge? XD
osobiście dałbym warna za spam skargami które same sobie przecza.

• WOW MEGA! 1

• Tomgra zmienił(a) tytuł na skarga na admina asaso
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności