#$Monster$# Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/MonsterIdol/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/asaso098/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) asaso Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) daje mi ctbana za wychodzenie na zabawe a nikogo do ct nie bylo chetnego to se wbilem do tego ma prowokujacy tag Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia: 20-06 19:40 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) jb urwis demko 19:40+sb Edytowane 20 Czerwca 2022 przez #$Monster$# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Sytuacja wyglądała tak, że zabawa "wg" została wygłosowana za pomocą komendy "!wg" Monster wyszedł z ct, rundę przed rozpoczęciem zabawy zabawa odbyła się i 1(lub 2) rundy później monster dołączył ponownie do ct, twierdząc, że nie było nikogo w kolejce. Nadałem mu ctbana, gdyż według regulaminu musi odczekać 4 rundy po zabawie, aby nie możnaby było tego uznać za "wychodzenie na zabawe z ct", które to było powodem nadanego przeze mnie ctbana. Ctban według mnie w 100% słuszny, ale to już @darek sprawdzi. Taka jest moja perspektywa 5 minut temu, #$Monster$# napisał: Odnosząc się do ^^, jest to tag nieodnoszący się do nikogo z ArenySkilla, tylko do mojego kolegi z klasy, o czym świadczą członkowie tej grupy Nie używam tego jako tagu, używam tagu "Dr4Ks0nsfans", więc nie rozumiem w jakim celu jest to wplecione w skarge? XD osobiście dałbym warna za spam skargami które same sobie przecza. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 22:52 - Monster wychodzi z ct 25:44 - Rozpoczyna się zabawa WG 30:39 - Monster wchodzi do ct (nikogo w kolejce nie było) 30:52 - Monster dostaje ctbana @ xdar1uNqq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 22 Czerwca 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi