Tetsuya 342 Napisano 18 Czerwca Nick: Tetsuya Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jest sporo osób cheatujących, nie przestrzegających ogólnie regulamin. Bardzo często rano nie ma żadnego admina, a ja jestem aktywny tak na prawdę od rana do wieczora. Chciałym pomóc w utrzymaniu serwera w porządku. Doświadczenie w adminowaniu: Admin JB x3, Admin RT, Admin Mirage, Admin DR x2 Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od rana do wieczora, natomiast jest to zalewżne od danego dnia Link GT: *klik* Znajomość SM: 4 Link do profilu Steam: *klik* Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
#$Monster$# 943 Napisano 18 Czerwca tak ogar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
offnest 170 Napisano 18 Czerwca Na tak +doświadczenie +ogar +sm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crayzies 96 Napisano 18 Czerwca tak +ogar +doświadczenie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adiboo91 142 Napisano 18 Czerwca Na tak +doświadczenie +ogar +sm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fejmior 374 Napisano 18 Czerwca TAK +Był kox adminem na drce +ogarnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
applauz 31 Napisano 19 Czerwca +aktywnosc +sm +mily ziomson +ogarniaka NA TAKK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blumek 178 Napisano 19 Czerwca tak chad Tomgra, 19 Czerwca Osoba wypowiadająca się w podaniu musi uargumentować swoje stanowisko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hvbert 171 Napisano 19 Czerwca tak +ogar 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xEasy66 119 Napisano 19 Czerwca na tak + policjant + ogar + doświadczenie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spawn 25 Napisano 19 Czerwca +aktywnosc +sm +ogar na tak 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ToruT 1070 Napisano 21 Czerwca (edytowane) Admin nadany Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 21 Czerwca przez ToruT 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach