Tetsuya Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Nick: Tetsuya Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jest sporo osób cheatujących, nie przestrzegających ogólnie regulamin. Bardzo często rano nie ma żadnego admina, a ja jestem aktywny tak na prawdę od rana do wieczora. Chciałym pomóc w utrzymaniu serwera w porządku. Doświadczenie w adminowaniu: Admin JB x3, Admin RT, Admin Mirage, Admin DR x2 Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od rana do wieczora, natomiast jest to zalewżne od danego dnia Link GT: *klik* Znajomość SM: 4 Link do profilu Steam: *klik* Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 tak ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Na tak +doświadczenie +ogar +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 tak +ogar +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Na tak +doświadczenie +ogar +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 TAK +Był kox adminem na drce +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
applauz Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 +aktywnosc +sm +mily ziomson +ogarniaka NA TAKK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 tak chad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 tak +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 na tak + policjant + ogar + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawn Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 +aktywnosc +sm +ogar na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 (edytowane) Admin nadany Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 21 Czerwca 2022 przez ToruT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi