inatimer Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) inatimer Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jestem dojrzałą osobą, ciężko jest mnie sprowokować, a ostatnio idzie zauważyć że jest dużo nowych osób nie ogarniających gry i jestem w stanie im pomóc oraz wymierzyć sprawiedliwość wobec toksycznych osób. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.)Jak długo gram w CS:GO?: 6lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: zależy od dnia Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[HARD] inatimer/137.74.7.15:30050/Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198385450254/Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
applauz Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Na tak +wiek +sm +ogarniasz +aktywnosc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 na tak aktywny,ogarnia,wiek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crxsh_xnt Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 (edytowane) Na tak + aktywność + sm + wiek + ogarniasz + mutacja Edytowane 18 Czerwca 2022 przez L0st 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Tak +Aktywność +Ogar +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snowey Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Tak + ogarnia/sm + wiek + aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 tak szef ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Na nie -zero kultury -kid -iq na minusie -ostatni gag/bany itd 2 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Na Tak +ogar w ch*j +SM +mutacja i wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdziarski Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Na tak Wiek ogarniaka mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Na tak +Aktywność +Zachowanie +Raczej dasz sobie radę 4 minuty temu, PoLaR napisał: Na nie -zero kultury -kid -iq na minusie -ostatni gag/bany it XD? Niby jest jeden ban w ostatnim czasie ale jest to jego jedyny kiedykolwiek. A po za tym to ma jedynie 2 muty z marca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syder Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Na tak + Posiadacz IQ + Ogarnia - Dzieciak - Dojrzałość + Aktywność + Toksyczność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Na nie XD -zrobiłeś multi konto żeby dac sobie reakcje i na tak pod podaniem... -zacznij pomagać bez rangi admina bo jak na razie nie zauważyłem żebyś komuś pomagał. -słaba aktywność na forum Na stanowisko admina powinno się brać osoby z większym doświadczeniem, nie napisałeś nic o swoim doświadczeniu i wątpię że tak owe jest. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShizerxXx Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Na tak +aktywność +wiek +gigachad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 chyba git mozna dac szanse nigdy chyba nie slyszalem ciebie jak na serwerze cos mowisz przez voicechat albo poprostu nie kojarze nie wiem czemu Na tak zeby nie bylo ze bez argumentacji + wiek +/- SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 na tak miły pomocny aktywny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 18 Czerwca 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 (edytowane) Napisz do Major Admina* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam, konto discord). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 18 Czerwca 2022 przez xdar1uNqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi