Novu Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/JACKBOND?l=norwegian Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) @ DOMINO Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Nadaje graczowi (om) admina, bez skladania podan xd? @Merfest38^ Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)hns Data i godzina zdarzenia: - Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) - Mapa seek winterday, merfest nadaje mi nieslusznego knebla za spamienie 15:40 16.06.2022 1 Zmieniam prefix na HNS Przez Terminator, 16 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Dodam ze pomimo mojej skargi nie głosuje na serwery 3 SPAM Przez Terminator, 16 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 @Novudostałem wolną rękę od bonia w sprawie adminów ale i tak ktoś zasugerował mi żebym jednak robił to z podaniami (może będzie większy porządek), tak więc raczej nie mam nic sobie do zarzucenia poza robiącym się powoli bałaganem kto jest adminem a kto nie (i jakie mają dokładne uprawnienia-admin testowy,mini admin) @ #$Monster$#sprawdz powód odrzucenia skargi za brak głosowania Ps orto mam po Wróblu 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Czekaj, bo chyba nie rozumiem do końca. Napisz na wszelki wypadek wszystko dokładnie i zrozumiale. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Godzinę temu, xBonio napisał: Czekaj, bo chyba nie rozumiem do końca. Napisz na wszelki wypadek wszystko dokładnie i zrozumiale. od novu chodzi o to że dał admina graczowi który nawet nie złożył podania na admina HNS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 A to każdy admin ma mieć podanie, pierwsze słysze. Skarga została odrzucona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi