Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na admina Wylocik (i wylocik z adm będzie ;) )

Udostępnij

PoLaR

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/niolon/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/wylotufka/

Nick oskarżonego: wylocik
Opis sytuacji: Na pierwszym demku admin nie ogarnia co się wokół niego dzieje i NADUŻYWA PERMISJI co jest surowo zabronione, przedłuża rundy i ogólnie zachowuje się jakby dopiero ze żłobka wyszedł. Bonusowo na  2 demku admin nie reaguje na prowokacje, które gracze stosują do mnie, pisałem na u@, aby upomniał graczy, lecz adminek wolał mi dac gaga na 60 min XD, jeżeli ja mam dostać gag to osoby, które mnie prowokowały tak samo powinny. Admin totalnnnie miał wyjebongo we mnie i sam nawet mnie prowokował.
Serwer: JB

Data i godzina zdarzenia: jb_dust_v50 23:40 14.06.2022, jb facebook 23:45 15.06.2022
Dowody: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=7327&download=auto0-20220614-231221-2032820271-jb_dust2_v50-_PL_____ArenaSkilla____JailBreak__Shop_Modele_Gangi_____ws__knife__LiveServer.pl-2344.zip ,  (kurcze 2 linka nie podam teraz, bo jeszcze demko się nie wygenerowało)

ostatnie 4 rundy, 2 demko 

09:36 admin bezpodstawnie slapuje intajmera, totalnie bez powodu 

image.png.ad1990a4bab1151348f1f2c8ea0b6b19.png

11;54 admin dalej bezpodstwnie używa swoich uprawnieńń 

12:35 admin bezpodstwanie daje slapa Syderowi i przedłuża rundę 

13:35 admin skończył sie bawić i zakonczył rundę, gdzie miał życzenie w ciągu 3 min, gdzie BIEDNI gracze czekali 

23;15 intajmer kogos tam FK specjalnie i admin go respi 

23:40 admin wylocik respi bezpodstawnie każdego ( nie miał do tego prawa)

24:50 Admin wylocik bezpodstwanie daje slapy i psuje gre innym OS 

(chyba 26:00) Admin robie totalnie bez sensu głosowania, szuka atencji 

image.png.d97c0ead8d1741aa7a94f0e6bc24655e.png

@ xdar1uNqq Drogi m@ sam rozpisywałeś demko na @logo713x13.pngKokonek i sam wiesz, że kokonek tak samo nadużywał permisije przy jeszcze mniejszej liczbie graczy (chyba 3 xd), a został surowo ukarany za swoje czyny, gdzie nikomu nie zaszkodził (czyli degradzik i banik), a admin wylocik naduzywał permisje przy 12 osobach, także działał na jeszcze większą szkodę serwera. Dodatkowo podeślę moje skragunie na adminków, którzy stracili adminka za nadużywanie permisji ;) 

Następne demko

Podczas kiedy wbiłem na serwer ludzie dostali orgazmu i niektóre osoby zaczęły mnie prowokować, co mi się nie spodobało, zgłaszałem wszystko na u@, a admin wylocik totalnie 0 reakcji, typy pisały mi, abym wypierdalał, albo, że jestem kurwą co jest giga nie miłe ;) (czyli akcja trwa od momentu mojego wejścia na serwer do momentu wyjścia z serwera) 

Proszę o wyciągnięcie odpowiednich konsekwencji owego admina, bo posiada tą rangę tydzień, a zachowuje się jakby był szefem mafii (typek myślał, że się go boję XDD).

kurde typek ma taki spoko nick "wylocik" chyba jego nick lubi się sprawdzać w praniu XD

• Lubię to! 1
  • Smutne. 1
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 2

Jeśli dowodem jest demo, wymagane jest podanie rund zdarzenia 

Przez Tomgra,

Dodaje rundy zdarzenia

Przez SchMidT,

Ogólnie jeśli chodzi o pierwszą część skargi - nie mogę się wypowiedzieć bo mnie przy tym nie było / nie pamiętam tej sytuacji.

Natomiast co do drugiej części jestem w stanie się wypowiedzieć gdyż byłem i osobiście nadałem tego Gag'a.

Sprawa wygląda tak, gracze zaczynają robić syf i lecą upomnienia. Prawie każdy zrozumiał po 2-gim ostrzeżeniu, żeby się ogarnąć natomiast ty - PoLaR  - nadal obrażasz jak i prowokujesz innych graczy jak i administrację serwera. Po przeczytaniu twojej wypowiedzi widzę powód skargi "bonusowej" (jak to zapowiedziałeś) zrozumiałem tyle, że Administracja faworyzuje wszystkich - poza tobą. Niestety jeśli tak uważasz, to jesteś w wielkim błędzie gdyż tak jak napisałem, każdy otrzymał 2 ostrzeżenia a ty nadal pisałeś to, co pisałeś przed ostrzeżeniami. 

"Podczas kiedy wbiłem na serwer ludzie dostali orgazmu i niektóre osoby zaczęły mnie prowokować,"

Odnosząc się do kolejnej treści z twojej skargi, nie rozumiem sensu tej wypowiedzi. W jaki sposób każdy dostał "orgazmu" i zaczął Cię prowokować. Po twoim wejściu był nadal spokój lecz po twoim udzieleniu się zaczął się spór który został opanowany poza tobą.

"zgłaszałem wszystko na u@, a admin wylocik totalnie 0 reakcji, typy pisały mi, abym wypierdalał, albo, że jestem kurwą co jest giga nie miłe"

Z tego co pamiętam żaden administrator ani razu Cię nie wyzwał / nie kazał "wypierdalać" jak to ująłeś. 0 reakcji ze strony wylocika - prawda - lecz na serwerze nie był tylko wylocik lecz byłem Ja. Zareagowałem na to - czyli jak pisałem dostali ostrzeżenie jak i ty.

Niestety ale informacje zawarte w tej skardze w 75% są fałszywe - lub po prostu źle zapamiętałeś i przepisałeś informacje ze swojej głowy na forum.

Edytowane przez L0st
  • Haha! 5

• Moderator
17 godzin temu, PoLaR napisał:

Data i godzina zdarzenia: jb_dust_v50 23:40 14.06.2022, jb facebook 23:45 15.06.2022
Dowody: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=7327&download=auto0-20220614-231221-2032820271-jb_dust2_v50-_PL_____ArenaSkilla____JailBreak__Shop_Modele_Gangi_____ws__knife__LiveServer.pl-2344.zip ,  (kurcze 2 linka nie podam teraz, bo jeszcze demko się nie wygenerowało)

1. Brak wzoru; tj. rund.
2. Linki do pobrania nie działają, bo widzę, że lubisz je wrzucać.
3. Dust: "

9:38 Pare slapów inatimera przez Wylocika
11;13 Syder: slapuj inatimera, bo zbugował się w txt"
11;15 wylocik to robi
Syder wykorzystuje buga i przeszkadza w życzeniu :)

24;58 totalnie bezsensowne slapy"
Żaden z slap'ów nic nie zmienił w rozgrywce - do niektórych nawet został podpuszczony, bo nie widział, że ktoś jest zbugowany. 

Facebok:
W skrócie kłócili się o to, że większość serwera po prostu nie chciała obecności polara. @ wylocikJesteś adminem, więc masz na celu "bronienie" każdego, a nie tylko tych, których lubisz. Za slapy zabieram Ci możliwość slapowania do odwołania. Za brak reakcji i spanie dostajesz ode mnie pierwsze i ostatnie ostrzeżenie. Jeżeli wydarzy się coś gdzie znowu nie będziesz reagował na to co sie dzieję, po prostu, się pożegnamy. 

Polar nie byłeś święty i też prowokowałeś, gaga dostałeś od L0sta, a nie od wylocika. Gag słuszny, ale na pewno zabrakło innych. L0sta nie było na serwerze jak Ty wszedłeś, wbił po chwili.

kary:
Zdziarski [gag] 120 kultura
Kayzer [gag] 120 prowokowanie
Kostek [gag] 120 prowokowanie
Syder [ban] 30 bugowanie 

Skarga została przyjęta.
  • Lubię to! 1
  • Wrr! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności