t0cHn0 v GOLOVUUUUUUUUUUU Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Nick: t0cHn0 v GOLOVUUUUUUUUUUU Nick admina: rafal120172 Długość bana: Na zawsze Data i godzina: 19:30 Serwer: CSGO MOD Powód bana:Czitujesz Mapa: De_dust2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAC_miodeQ Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 a gdzie ssy ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0cHn0 v GOLOVUUUUUUUUUUU Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Tu mam problem bo nie mam tych ssów . . . @ VAC_miodeQ I z czego sie smiejesz helix ? Nie ma ssów . . . 1 Łącze trzy posty w jeden. Przez Dank, 31 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal120172 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 muszą być ssy bo robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helix2213 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 5 minut temu, t0cHn0 v GOLOVUUUUUUUUUUU napisał: I z czego sie smiejesz helix ? Nie ma ssów . . . Z tego że nie dostaniesz UB bez ssów. I usunięcie ich nie da ci tego że czitowałeś i będziesz dalej to robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0cHn0 v GOLOVUUUUUUUUUUU Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Boże nie usuwałem żadnych ssów a w folederze cstrike ich nie ma . . . I nie czitowałem, nie moja wina że jestem lepszy niż wy . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helix2213 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Teraz, t0cHn0 v GOLOVUUUUUUUUUUU napisał: I nie czitowałem, nie moja wina że jestem lepszy niż wy . . . Zobacz top15 mordeczko i musisaz je mieć jeżeli zostały zrobione i nie kłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0cHn0 v GOLOVUUUUUUUUUUU Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 NIE MAM ŻADYNCH SSÓW NO KUR** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helix2213 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Teraz, t0cHn0 v GOLOVUUUUUUUUUUU napisał: NIE MAM ŻADYNCH SSÓW NO KUR** No to nie będzie UB proste. Poczekaj aż ktoś wyższy rangą ci to napisz ja kończę i nie będę sie już wypowiadał pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0cHn0 v GOLOVUUUUUUUUUUU Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Widzisz tu gdzieś ssy ? Nie będzie ub bo jestem niewinny i nie mam ssów bo sie nie zapisały . . . mądre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helix2213 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Teraz, t0cHn0 v GOLOVUUUUUUUUUUU napisał: Widzisz tu gdzieś ssy ? mordo usunięcie ssów trudne nie jest. SSy zawsze się robią ZAWSZE i nie pal głupa i nikt ci nie uwierzy że jesteś niewinny bo niby ssy ci sie nie zapisały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0cHn0 v GOLOVUUUUUUUUUUU Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 (edytowane) Kur*a wpisz sobie w internecie brak ssów i nie tylko u mnie to się stało . . . nic nie usuwałem Edytowane 30 Marca 2019 przez t0cHn0 v GOLOVUUUUUUUUUUU 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 ale są jeszcze demka z map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 (edytowane) kiedyś było coś napisane "Jeżeli powód bana brzmiał ***Wrzuć screeny na ArenaSkilla.pl Masz 12h- osoba która dostała bana z takim powodem jest zmuszona do wrzucenia 5 screenshotów na forum w ciągu 12 godzin, w innym przypadku ban zostaje na zawsze" z tego co zauważyłem to wy robicie ssy i dajecie bana idąc na łatwizne czyli z takim powodem jak wyżej, albo czasami nie robicie w ogóle ss'ów? gdybym ja miał zrobione ssy a dostał bana z powodem "Czitujesz" to screenów też bym nie wstawiał ponieważ powód świadczy o tym że faktycznie czegoś używałem i admin musi rozpisać szczegółowo demko, że posiadam coś niedozwolonego więc jeżeli gracz z nickiem t0cHn0 v GOLOVUUUUUUUUUUU dostał bana z powodem "Czitujesz" a nie "Wrzuc screeny na ArenaSkilla.pl" w takim wypadku admin ma obowiązek rozpisać demko, prosta sprawa Edytowane 30 Marca 2019 przez Nice One 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0cHn0 v GOLOVUUUUUUUUUUU Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 To jak w końcu będzie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Tak będzie że admin musi rozpisać demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal120172 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 00:52:00 - celownik trzyma na wysokości nóg po czym przesuwa go dokładnie na głowę przeciwnika gdy go jeszcze nie widzi. 05:10:00 - nie wiem jak wpadł ten strzał skoro celownik był skierowany w ziemie. 10:00:12 - celuje w przeciwnika przez ścianę. moim zdaniem normalny gracz celowałby obok filaru,ale takie bynajmniej jest moje zdanie. 15:29:00 - skąd wiedział że przeciwnik schował się za skrzynką na nie np pobiegł za ścianę. Pozostawiam do oceny UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0cHn0 v GOLOVUUUUUUUUUUU Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 (edytowane) 00:52:00 Poprostu tak o 05:10:00 magia cs 1.6 tu rozrzut to jest czarna magia 10:00:12 Przypadek ? 15:29:00 jest takie coś jak słuchawki ja mam dobre słuchawki ja potrafie usłyszeć jak ktoś uzywa spadochornu zmienia broń czy nawet na sekunde puści shifta Podesłać ci mój config ?? zobaczysz jaki sens i jak się gra mordo wtedy ocenisz Edytowane 31 Marca 2019 przez t0cHn0 v GOLOVUUUUUUUUUUU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal120172 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 ja tylko napisałem co uznałem za dziwnego w twojej grze i dlaczego cie zbanowałem. jak UBT uzna to że to była "magia cs" to dostaniesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0cHn0 v GOLOVUUUUUUUUUUU Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Spoko ale mało w csa grałeś xD bo tu rozrzut potrafi działać cuda, tak jak dziś na innym serwerze celowaiłem w innego snajpera dostał heda gość z tyłu także xD żeby grać jak ja to trza skilla mieć a nie farta xD I jak wkońcu będzie to UB ? No nie bądźcie tacy postrzelać chce 1 2 Łącze cztery posty w jeden. Przez Dank, 31 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 teraz musisz czekać na werdykt czy dostaniesz ub czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0cHn0 v GOLOVUUUUUUUUUUU Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 No to Fast bo chce im po dokuczać na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Musisz być cierpliwy i nie pośpieszaj innych I proszę nie spamuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0cHn0 v GOLOVUUUUUUUUUUU Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Dobrze panie adminie I macie ten werdykt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBM Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 59 minut temu, t0cHn0 v GOLOVUUUUUUUUUUU napisał: I macie ten werdykt ? Nie gorączkuj się, bo tylko warna za post pod postem wyłapiesz - ja czekam od piątku. Życie to nie tylko CS, przyjdzie czas to Cię odbanują lub nie, a teraz poszukaj pozytywów w tym, że nie marnujesz czasu grając w gierkę Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi