Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Odwołanie od Bana

Udostępnij

t0cHn0 v GOLOVUUUUUUUUUUU

Rekomendowane odpowiedzi

kiedyś było coś napisane "Jeżeli powód bana brzmiał ***Wrzuć screeny na ArenaSkilla.pl Masz 12h- osoba która dostała bana z takim powodem jest zmuszona do wrzucenia 5 screenshotów na forum w ciągu 12 godzin, w innym przypadku ban zostaje na zawsze"

z tego co zauważyłem to wy robicie ssy i dajecie bana idąc na łatwizne czyli z takim powodem jak wyżej, albo czasami nie robicie w ogóle ss'ów? 

gdybym ja miał zrobione ssy a dostał bana z powodem "Czitujesz" to screenów też bym nie wstawiał ponieważ powód świadczy o tym że faktycznie czegoś używałem i admin musi rozpisać szczegółowo demko, że posiadam coś niedozwolonego

więc jeżeli gracz z nickiem t0cHn0 v GOLOVUUUUUUUUUUU dostał bana z powodem "Czitujesz" a nie "Wrzuc screeny na ArenaSkilla.pl" w takim wypadku admin ma obowiązek rozpisać demko, prosta sprawa

Edytowane przez Nice One
  • Lubię to! 2

00:52:00 - celownik trzyma na wysokości nóg po czym przesuwa go dokładnie na głowę przeciwnika gdy go jeszcze nie widzi.

05:10:00 - nie wiem jak wpadł ten strzał skoro celownik był skierowany w ziemie.

10:00:12 - celuje w przeciwnika przez ścianę. moim zdaniem normalny gracz celowałby obok filaru,ale takie bynajmniej jest moje zdanie.

15:29:00 - skąd wiedział że przeciwnik schował się za skrzynką na nie np pobiegł za ścianę.

Pozostawiam do oceny UBT.

00:52:00 Poprostu tak o :)

05:10:00 magia cs 1.6 tu rozrzut to jest czarna magia

10:00:12 Przypadek ?

15:29:00 jest takie coś jak słuchawki ja mam dobre słuchawki ja potrafie usłyszeć jak ktoś uzywa spadochornu zmienia broń czy nawet na sekunde puści shifta :)

Podesłać ci mój config ?? zobaczysz jaki sens i jak się gra mordo wtedy ocenisz 

Edytowane przez t0cHn0 v GOLOVUUUUUUUUUUU

Spoko ale mało w csa grałeś xD bo tu rozrzut potrafi działać cuda, tak jak dziś na innym serwerze celowaiłem w innego snajpera dostał heda gość z tyłu także xD

żeby grać jak ja to trza skilla mieć a nie farta xD

I jak wkońcu będzie to UB ?

No nie bądźcie tacy postrzelać chce

• Wrr! 1
  • Haha! 2
Łącze cztery posty w jeden.

Przez Dank,

59 minut temu, t0cHn0 v GOLOVUUUUUUUUUUU napisał:

I macie ten werdykt ?

Nie gorączkuj się, bo tylko warna za post pod postem wyłapiesz - ja czekam od piątku.

Życie to nie tylko CS, przyjdzie czas to Cię odbanują lub nie, a teraz poszukaj pozytywów w tym, że nie marnujesz czasu grając w gierkę :P

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności